Sportime

Ανεβαίνει ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στην Ενοσίμα!

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης βελτίωσε τη θέση του στο παγκόσμιο κύπελλο της Ενοσίμα. Στην 7η και 8η ιστιοδρομία των RSX ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε 11ος και 10ος αντίστοιχα και με 63 βαθμούς είναι 6ος στη γενική βαθμολογία των 40 σκαφών. Ο Κοκκαλάνης σαφώς έχει τις δυνατότητες να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Ανεβαίνει ο Βύρωνας Κοκκαλάνης στην Ενοσίμα!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης βελτίωσε τη θέση του στο παγκόσμιο κύπελλο της Ενοσίμα. Στην 7η και 8η ιστιοδρομία των RSX ο Ελληνας πρωταθλητής τερμάτισε 11ος και 10ος αντίστοιχα και με 63 βαθμούς είναι 6ος στη γενική βαθμολογία των 40 σκαφών.

Ο Κοκκαλάνης σαφώς έχει τις δυνατότητες να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Στην κατηγορία 470 οι Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής τερμάτισαν 10οι στην 5η κούρσα, ενώ δήλωσαν παραίτηση στην 6η ιστιοδρομία. Έτσι, με 58 βαθμούς είναι 12οι μεταξύ 32 σκαφών. Στα Λέιζερ Ράντιαλ έχουν γίνει μόλις 4 κούρσες μέχρι αυτή την ώρα και η Βασιλεία Καραχάλιου είναι 14η με 41 βαθμούς σε σύνολο 53 σκαφών.

http://www.sportime.gr/spor/stivos/145814/to-frontistirio-toy-chavier-sotomagior-ston-antoni-merlo/

http://www.sportime.gr/spor/alla-athlimata/istioplo%CE%90a/145908/o-tasos-mpoyntoyris-xana-stis-thalasses-sto-sailing-marathon/

Επίσης σε κατηγορίες: Άλλα Αθλήματα

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα