ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Χρυσό μετάλλιο για την Σταματοπούλου, χάλκινο για την Γκουλή!

Οι δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στην Ιρλανδία
Χρυσό μετάλλιο για την Σταματοπούλου, χάλκινο για την Γκουλή!

Με ακόμη δύο μετάλλια, των Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και Ευθυμίας Γκουλή ολοκλήρωσε την παρουσία της η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στην Ιρλανδία.

Η Σταματοπούλου τερμάτισε πρώτη στα 50 μ. ύπτιο S3 με χρόνο 53.29, ο οποίος αποτελεί μάλιστα πανελλήνιο ρεκόρ. Αξίζει δε να σημειωθεί από την επίδοσή της στον προκριματικό με 53.33 είχε καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ της Μαρίας Καλπακίδου από το 1995!

Ακόμη μία επιτυχία με τα ελληνικά χρώματα σημείωσε και η Ευθυμία Γκουλή, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB8 με επίδοση 1:32.14. Η Γκουλή είχε συμμετάσχει στο αντίστοιχο αγώνισμα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε πέρυσι στο Μεξικό και είχε πάρει πάλι την 3η θέση, αλλά με επίδοση που ήταν τρία δευτερόλεπτα πιο αργή και συγκεκριμένα με 1:35.17.

Μια μπάλα της La Liga για την Χόζου (vid)

Ο Φελπς στη μάχη κατά της κατάθλιψης

Σούπερ συνεργασία για Γκολομέεβ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσό μετάλλιο για την Σταματοπούλου, χάλκινο για την Γκουλή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.