ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Ιδανικό ντεμπούτο για Χρήστου

Προκρίθηκε στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο
Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Ιδανικό ντεμπούτο για Χρήστου

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25αρα πισίνα, στην πόλη Χανγκζού της Κίνας. Εκεί, στην μοναδική συμμετοχή της πρώτης ημέρας (11/12), ο Απόστολος Χρήστου πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε πέμπτος στη σειρά του, σε χρόνο 50.92, επίδοση που ήταν η 12η καλύτερη και τον έφερε στον απογευματινό ημιτελικό. Εκεί θα προσπαθήσει να κάνει μια ταχύτερη κούρσα, καθώς θα χρειαστεί χρόνο κάτω από 50.50 λογικά για να περάσει στον τελικό της Τετάρτης.

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Βραζιλιάνος Γκιγέρμε Γκίντο με χρόνο 49.57, την δεύτερη ο Αμερικάνος Ράιαν Μέρφι με επίδοση 49.72, ενώ τρίτος ήταν ο Ζιάου Ξιου από την Κίνα με χρόνο 49.83.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/12) θα μπουν στην μάχη των προκριματικών στα αγωνίσματά τους και οι Γκολομέεβ και Ντουντουνάκη, μαζί με τον Χρήστου που έχει δηλωθεί σε τρία αγωνίσματα.

Σπύρος Ζαννιάς: «Προσβλητικές οι δηλώσεις του Ντιμιτρόφ κατά του ATP Sofia Open»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Ιδανικό ντεμπούτο για Χρήστου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.