ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Εκτός τελικού ο Χρήστου

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 100μ. ύπτιο
Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Εκτός τελικού ο Χρήστου

Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Απόστολου Χρήστου στα 100μ. ύπτιο, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25αρα πισίνα, που διεξάγεται στη Κίνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε έβδομος στην ημιτελικά σειρά που αγωνίστηκε, κάνοντας χρόνο 50.91 και έτσι δεν κατάφερε να περάσει στον αυριανό (12/12) τελικό. Θα συνεχίσει ωστόσο σε άλλα δύο αγωνίσματα στην διοργάνωση, καθώς έχει δηλωθεί σε τρία συνολικά.

Από τα αποτελέσματα της σημερινής (11/12) πρώτης ημέρας, ξεχώρισε το παγκόσμιο ρεκόρ του Νταΐγια Σέτο. Ο Ιάπωνας αγωνίστηκε στον τελικό των 200μ. πεταλούδας και τερμάτισε σε χρόνο 1:48.24, καταρρίπτοντας το 1:48.56 που κατείχε ο Νοτιοαφρικανός Τσαντ Λε Κλος από τις 5 Νοεμβρίου του 2013. Ο Λε Κλος τερμάτισε δεύτερος στον τελικό, κάνοντας και αυτός παγκόσμιο ρεκόρ με 1:48.32, αλλά έμεινε δεύτερος…

Πυγμαχία: Πρωταθλητής ξανά ο Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Εκτός τελικού ο Χρήστου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.