ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Δύο πανελλήνια ρεκόρ!

Πολύ καλές εμφανίσεις από τους Έλληνες πρωταθλητές
Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Δύο πανελλήνια ρεκόρ!

Εξαιρετικές επιδόσεις έκαναν οι Έλληνες κολυμβητές στα πρωινά προκριματικά (13/12), στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης 25αρας πισίνας στη Κίνα.

Η Άννα Ντουντουνάκη σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδας, τερματίζοντας σε χρόνο 26.24. Διέλυσε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 27.02 από πέρυσι, αλλά δεν ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά, αφού έμεινε 18η στο σύνολο.

Αυτό που δεν κατάφερε η Ντουντουνάκη, το πέτυχε ο Απόστολος Χρήστου ωστόσο. Ο πρωταθλητής του ύπτιου, προκρίθηκε στα ημιτελικά των 50 μέτρων, καθώς τερμάτισε σε χρόνο 23.57, κάνοντας και αυτός πανελλήνιο ρεκόρ! Είχε 23.74 από πέρυσι και το βελτίωσε στη Κίνα, παίρνοντας την πρόκριση στα απογευματινά ημιτελικά, με την 13η καλύτερη επίδοση.

Αντίθετα, μεγάλος άτυχος ήταν ο Κριστιάν Γκολομέεβ καθώς έμεινε εκτός ημιτελικών στα 50μ. ελεύθερο, στα μπαράζ! Αρχικά τερμάτισε σε χρόνο 21.40 και ισοβάθμισε στην 16η θέση με τον Ούγγρο Λομπανόφσκι. Οι δυο τους μπήκαν σε εξτρά κούρσα για να κριθεί το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά, με τον Γκολομέεβ να κάνει χρόνο 21.28, έναντι 21.25 του αντιπάλου του και έτσι θα είναι επιλαχών.

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Δύο ρεκόρ οι Αμερικανοί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Δύο πανελλήνια ρεκόρ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.