ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Δύο ακόμη μετάλλια τα ελληνικά κουπιά!

Αργυρό μετάλλιο οι Ισμήνη -Αγιώτη και Γκαϊδατζής - Σχιζοδήμος στο διπλό σκιφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας!
Δύο ακόμη μετάλλια τα ελληνικά κουπιά!

Τα ελληνικά κουπιά συνεχίζουν να φέρνουν το ένα μετάλλιο μετά το άλλο στις μεγάλες διοργανώσεις! Μετά το χρυσό μετάλλιο των Κυρίδου και Μπούρμπου στην δίκωπο άνευ, οι Νόνι Ισμήνη και Ελένη Αγιώτη, κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας, στην κατηγορία του διπλού σκιφ!

Στον τελικό η Κίνα έφυγε πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα πληρώματα (κέρδισε με 7:17.41, με την Ελλάδα, την Νέα Ζηλανδία και την Λευκορωσία, να δίνουν τεράστια μάχη για τα άλλα δύο μετάλλια. Το αργυρό μετάλλιο τελικά πήγε σε ελληνικά χέρια, με τις Νόνι και Αγιώτη να τερματίζουν σε χρόνο 7:19.40 και την Νέα Ζηλανδία να ακολουθεί για το χάλκινο με 7:20.10, σε ένα εντυπωσιακό φίνις.

Η ελληνική ομάδα όμως λίγα λεπτά αργότερα, πανηγύρισε ένα ακόμη μετάλλιο! Οι Πέτρος Γκαϊδατζής και Γρηγόρης Σχιζοδήμος, τερμάτιζαν επίσης στην δεύτερη θέση του αντίστοιχου αγωνίσματος στους έφηβους! Το ελληνικό δίδυμο τερμάτισε σε χρόνο 6:29.57, πίσω από την Γερμανία (6:26.39) και μπροστά από την Τσεχία (6:31.67) για να φέρει το τρίτο μετάλλιο για την χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, μέσα σε μία ώρα!

Παγκόσμιες πρωταθλήτριες οι Μπούρμπου – Κυρίδου!

Ρίχνεται στη «μάχη» για το ρεκόρ ο Πετρούνιας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δύο ακόμη μετάλλια τα ελληνικά κουπιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.