ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Video: Ο ΜακΓκρέγκορ έκλεψε τον Καμπίμπ

Ο Ιρλανδός προσπάθησε να νικήσει με αθέμιτα μέσα στον τελικό του UFC
Video: Ο ΜακΓκρέγκορ έκλεψε τον Καμπίμπ

Με αθέμιτα μέσα επιχείρησε να κατακτήσει τον τίτλο του UFC από τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, όπως μαρτυρά ένα video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Οι δαγκωματιές, το eye-gouging (σ.σ. απόπειρα να βάλει ένας αθλητής το δάχτυλό του στο μάτι του αντιπάλου) και γενικώς η χρήση δαχτύλων σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος έχει άνοιγμα, αποτελούν μερικές από τις κινήσεις που απαγορεύονται.

Επιπλέον, τα χτυπήματα προς τα κάτω με τον αγκώνα, το κράτημα του σορτς ή των γαντιών του αντιπάλου, καθώς και το κράτημα των σκοινιών, δεν επιτρέπονται στον αγώνα.

Ο ΜακΓκρέγκορ ξεπέρασε τα όρια σε μερικές περιπτώσεις, όμως αυτές δεν αρκούσαν για να πανηγυρίσει τη νίκη και, κατ’ επέκταση, να αποκαθηλώσει τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Give Me Sport, ο διαιτητής Χερμπ Ντιν δεν έκανε προειδοποίηση τις περισσότερες φορές στον Ιρλανδό.

Τα συμπεράσματα δικά σας:

https://www.youtube.com/watch?v=pjZjz9YY48I

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Video: Ο ΜακΓκρέγκορ έκλεψε τον Καμπίμπ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.