ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Διαβόητος και φυλακισμένος (pics/vid)

Τον αποκαλούν (και) διαβόητο. Ο διαβόητος Κόνορ ΜακΓκρέγκορ! Σε κάθε πιθανη ευκαιρία, επιχειρεί να δικαιολογήσει το προσωνύμιο του. Σα να λέμε, διαβόητος, όνομα και πράμα.Εχουν περάσει αρκετοί μήνες από εκείνον τον πυγμαχικό αγώνα με τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Η φημολογιά ανάφερε πως ο ΜακΓκρέγκορ ήταν έτοιμος για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα UFC. Το έκανε. Με...
Διαβόητος και φυλακισμένος (pics/vid)

Τον αποκαλούν (και) διαβόητο. Ο διαβόητος Κόνορ ΜακΓκρέγκορ!

Σε κάθε πιθανη ευκαιρία, επιχειρεί να δικαιολογήσει το προσωνύμιο του.

Σα να λέμε, διαβόητος, όνομα και πράμα.Εχουν περάσει αρκετοί μήνες από εκείνον τον πυγμαχικό αγώνα με τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ. Η φημολογιά ανάφερε πως ο ΜακΓκρέγκορ ήταν έτοιμος για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα UFC.

Το έκανε. Με ένα περίεργο τρόπο. Τον δικό του. Επειτα από την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου της 223ής έκδοσης του UFC τα έκανε «γης μαδιάμ». Μαζί με τον κουστωδία του, εκτόξευσαν μπόλικα αντικείμενα, προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε ένα πούλμαν και τραυμάτισαν αρκετούς αθλητές! Εξαιτίας των ενεργειών του ακυρώσαν τρεις μάχες, με τους εμπλεκόμενους αθλητές να χρειάζονται ιατρική περίθαλψη.

Το βίντεο των επεισοδίων είχε μπόλικες προβολές. Λίγες ώρες αργότερα, ο Ιρλανδός παραδώθηκε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης. Οδηγήθηκε με χειροπέδες στο δικαστήριο, το οποίο του όρισε την εγγύηση στις 50.000 δολάρια. Μάλιστα, δεν φαίνεται να τον απέτρεψε να επιστρέψει στην Ιρλανδία. Αυτό που απομένει είναι να οριστεί η δικάσιμος, ενώ αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες για επίθεση και μία για ποινική κακοποίηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβόητος και φυλακισμένος (pics/vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.