ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Kane για δήμαρχος! (pic/vid)

«Ψηφίστε τον Τζέικομπς». Η προτροπή αφορά τις προκαταρκτικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων για τη θέση του Δημάρχου στην κομητεία Νοξ του Τένεσι. Ο κύριος που ζητά την ψήφο των Αμερικανών είναι ο Γκλεν Τζέικομπς. Για όσους δεν τον αναγνωρίζουν, θα πρέπει να παραθέσουμε την  επαγγελματική ιδιότητα και το όνομα που χρησιμοποιούσε τόσο καιρό. Για πολλά χρόνια...
Ο Kane για δήμαρχος! (pic/vid)

«Ψηφίστε τον Τζέικομπς». Η προτροπή αφορά τις προκαταρκτικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων για τη θέση του Δημάρχου στην κομητεία Νοξ του Τένεσι. Ο κύριος που ζητά την ψήφο των Αμερικανών είναι ο Γκλεν Τζέικομπς.

Για όσους δεν τον αναγνωρίζουν, θα πρέπει να παραθέσουμε την  επαγγελματική ιδιότητα και το όνομα που χρησιμοποιούσε τόσο καιρό.

Για πολλά χρόνια συμμετείχε στο WWE με το όνομα του Kane. Ενας θηριώδης παλαιστής, ύψους 213 εκατοστών και (τότε) 147 κιλών, ο οποίος δεν σταματούσε σχεδόν πουθενά.

Οι εμφανίσεις του, πλέον, σπανίζουν. Στην ηλικία των 51 χρόνων έχει βρει και άλλα ενδιαφέροντα. Ένα από αυτά είναι (και) η πολιτική.

Η πρώτη απόπειρά του στέφθηκε με επιτυχία. Με διαφορά μόλις 17 παραπάνω ψήφων από τον δεύτερο (14.633 έναντι 14.616).

Αντίπαλός του για τη θέση θα είναι η Λίντα Χένεϊ, η οποία έλαβε το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Kane για δήμαρχος! (pic/vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.