ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Θα κατέβει σε αγώνες σε κλουβί ο Floyd Mayweather; (pic)

Φουντώνουν οι φήμες έπειτα από ανάρτησή του στο Instagram
Θα κατέβει σε αγώνες σε κλουβί ο Floyd Mayweather; (pic)

Ο Floyd Mayweather συνεχίσει να “ταΐζει” τις φήμες που τον θέλουν να λαμβάνει μέρος σε αγώνες MMA σε κλουβί, με απώτερο σκοπό να νικήσει και… εντός έδρας τον Conor McGregor.

Ο μεγάλος Αμερικανός πυγχμάχος κέρδισε στον αγώνα του αιώνα τον προερχόμενο από το MMA Ιρλανδό αντίπαλό του, όμως τώρα δηλώνει έτοιμος να κάνει αίτηση για να πάρει άδεια συμμετοχής και στο MMA.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο 41χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής παρά τα όσα διαρρέει δεν θα αλλάξει “γήπεδο” από αυτό του μποξ σε αυτό των μεικτών πολεμικών τεχνών. Ο Money Mayweather, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν το θέμα, με τη σκόνη που σηκώνει κάνοντας δηλώσεις πως θέλει να αγωνιστεί σε κλουβί το μόνο που κάνει είναι να στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας και των χορηγών επάνω του, τιμώντας το παρατσούκλι του “Money” δηλαδή “Λεφτά” στα ελληνικά.

Ο Kevin Iole του Yahoo Sports αποκάλυψε σχετικά με την υπόθεση ότι ο Leonard Ellerbe, συνεργάτης του Mayweather τού εκμυστηρεύτηκε ότι η συμβουλή του προς τον μεγάλο μποξέρ θα είναι να μην σκεφτεί καν να αγωνιστεί στο MMA.

Bέβαια ίσως στην όποια τελική απόφαση του Mayweather να παίξει ρόλο πάλι ο παράγοντας χρήματα, αφού η UFS, δηλαδή η με έδρα στο Λας Βέγκας ομοσπονδία των αγώνων πολεμικών τεχνών φημολογείται ότι έχει προσφέρει έως και 500 εκατ. δολάρια σε έναν άλλο.

https://www.instagram.com/p/BeoiiZHhK4g/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θα κατέβει σε αγώνες σε κλουβί ο Floyd Mayweather; (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.