ΠΑΛΗ

Διεκδικεί και πάλι μετάλλιο ο Πιλίδης!

Ο 18χρονος θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Διεκδικεί και πάλι μετάλλιο ο Πιλίδης!

Τελικά τα… κατάφερε ο ατρόμητος Γιώργος Πιλίδης! Ο 18χρονος πρωταθλητής της πάλης, αν και ακόμη ανήκει στην κατηγορία των εφήβων, κατάφερε να φτάσει στο σημείο να διεκδικεί σήμερα (9/6) το απόγευμα, το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων στην Κωνσταντινούπολη!

Ο Πιλίδης αγωνίζεται στην κατηγορία των 57 κιλών και πήγε κυρίως για την εμπειρία στην διοργάνωση, καθώς παλεύει με μεγαλύτερους αθλητές από αυτόν. Έχασε από τον Ρώσο Ιλιάσοφ στα προημιτελικά, αλλά ο Ιλιάσοφ πέρασε στον τελικό και έστειλε τον νεαρό Έλληνα στα ρεπεσάζ.

Εκεί ο Πιλίδης αντιμετώπισε τον Σλοβάκο Μάρτιν Γκατιάλ, τον οποίο νίκησε με τεχνική πτώση μόλις σε 1 λεπτό και 22 δευτερόλεπτα! Έτσι θα διεκδικήσει το μετάλλιο κόντρα στον Τούρκο Μπεκίρ Σαχίν και αν τα καταφέρει, θα συνεχίσει το απόλυτο σερί του στις μεγάλες διοργανώσεις!

Στην κατηγορία των παίδων για τρία χρόνια, πήρε έξι μετάλλια σε έξι διοργανώσεις (ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα) και πάει για το επτά στα επτά και μάλιστα σε μια κατηγορία που ηλικιακά δεν ανήκει καν καθώς είναι ο μικρότερος αθλητής όλων!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διεκδικεί και πάλι μετάλλιο ο Πιλίδης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.