ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Απορρίφθηκε η έφεση του Πιστόριους!

Η δικαστική διαμάχη της υπόθεσης του Οσκαρ Πιστόριους, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ τελείωσε οριστικά. Τον Νοέμβριο η ποινή του αυξήθηκε στα 13 χρόνια. Ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης δεν σταμάτησε τη δικαστική μάχη και άσκησε έφεση και το Ανώτατο Δικαστήριο της Αφρικής δεν την έκανε δεκτή. Δολοφόνησε τη Στέενκαμπ ξημερώματα...
Απορρίφθηκε η έφεση του Πιστόριους!

Η δικαστική διαμάχη της υπόθεσης του Οσκαρ Πιστόριους, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ τελείωσε οριστικά.

Τον Νοέμβριο η ποινή του αυξήθηκε στα 13 χρόνια. Ο Νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης δεν σταμάτησε τη δικαστική μάχη και άσκησε έφεση και το Ανώτατο Δικαστήριο της Αφρικής δεν την έκανε δεκτή.

Δολοφόνησε τη Στέενκαμπ ξημερώματα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2013.

Ο εισαγγελέας, Λουβούγιο Μφακού τόνισε «αυτό είναι το τέλος της διαδρομής» εξηγώντας ότι έκλεισε οριστικά η υπόθεση, καθώς ο Πιστόριους στέρεψε από νομικά επιχειρήματα και δεν έχει άλλη επιλογή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απορρίφθηκε η έφεση του Πιστόριους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.