ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Ο Σγουρόπουλος άρχισε με νίκη στο παγκόσμιο νέων ανδρών

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος μαζί με την Σαμπίνα Σουργιάν προκρίθηκαν στους 16» του διπλού μικτού στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων ανδρών
Ο Σγουρόπουλος άρχισε με νίκη στο παγκόσμιο νέων ανδρών

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος άρχισε νικηφόρα την παρουσία του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ νέων ανδρών και γυναικών στο Μπέντιγκο της Αυστραλίας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μαζί με την Σέρβα Σαμπίνα Σουργιάν προχώρησαν με δύο δύσκολες νίκες στη 16άδα του διπλού μικτού, γεννώντας προσδοκίες για κάτι πολύ σπουδαίο.

Στον γύρο των «64» κέρδισαν με 3-1 σετ τους Γιου Ζονγκ Τζουν/Ζου Τζινγκί από τη Σιγκαπούρη ενώ στη συνέχεια για την φάση των «32» κέρδισαν πάλι με 3-1 σετ τους  Ινδούς Τζετ Τσάντρα και Σβάστικα Γκος.

Το σπουδαίο δίδυμο θα συνεχίσει την προσπάθειά του το Σάββατο (8/12) και θα κυνηγήσουν την είσοδο στα προημιτελικά απέναντι στη ρωσική ομάδα που συνθέτουν ο Βλαντιμίρ Σιντορένκο και η Μαρία Ταϊλάκοβα.

Ο Μουρούτσος σε ευρωπαϊκό τουρνουά Foot Volley (pic)

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης: Με τρεις στη Κίνα

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σγουρόπουλος άρχισε με νίκη στο παγκόσμιο νέων ανδρών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.