ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Λύση για τους αθλητές στο ποδηλατοδρόμιο

Σύντομα οι αθλητές θα μπορούν να προπονούνται στο ΟΑΚΑ
Λύση για τους αθλητές στο ποδηλατοδρόμιο

Αίτημα για να προπονούνται οι αθλητές των εθνικών ομάδων ποδηλασίας πίστας στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, χωρίς επιβάρυνση, έκανε η ομοσπονδία της ποδηλασίας στην διοίκηση του σταδίου.

Όπως είχε γράψει πριν μερικές ημέρες το Sportime, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό καθώς η είδηση έπαιξε αρκετά στα ΜΜΕ και απασχόλησε και τον Υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και την ΕΟΕ. Και ήταν ήδη γνωστό πως θα υπάρξει βούληση από όλες τις πλευρές, ώστε τουλάχιστον να μη πληρώσουν το μάρμαρο οι αθλητές.

Ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει μια αντίδραση και η ομοσπονδία παρά τα μύρια προβλήματα που έχει, έκανε το αίτημα στη Πολιτεία και το ΟΑΚΑ, που αναμένεται εντός μερικών 24ωρων να απαντήσει θετικά.

Το θέμα γνωστοποίησε ο κορυφαίος πρωταθλητής ποδηλασίας πίστας, Χρήστος Βολικάκης, με την ομοσπονδία να λέει πως με τα χρέη που υπάρχουν δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Έχει όμως δρομολογηθεί ενέργεια ώστε να μη καταστρέψει την εθνική ομάδα αυτή η κατάσταση και σύντομα θα μπουν και πάλι στη πίστα για προπονήσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λύση για τους αθλητές στο ποδηλατοδρόμιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.