ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Η απίστευτη «Οδύσσεια» του Βολικάκη

Έφτασε στη Γλασκώβη με ταξί, χωρίς αποσκευές και ποδήλατα!
Η απίστευτη «Οδύσσεια» του Βολικάκη

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας στην Γλασκώβη πλησιάζει, αλλά για τον Χρήστο Βολικάκη δεν ξεκίνησε καλά η διοργάνωση. Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας ταξίδεψε με προορισμό την πόλη της Σκωτίας, όμως αντί για την Γλασκώβη, μετά από σχεδόν 24 ώρες, ο τελικός προορισμός του έγινε το… Μάντσεστερ.

Αυτό όμως ήταν το λιγότερο καθώς ο Βολικάκης έφτασε μεν στην πόλη της Αγγλίας, αλλά δεν έγινε το ίδιο και με τα ποδήλατα και τις αποσκευές του!

Η πτήση για Γλασκώβη ήταν μέσω Μονάχου, όμως στην αναμονή τους στην Γερμανία ακυρώθηκε καθώς επικράτησε συναγερμός στο αεροδρόμιο, εξαιτίας μιας γυναίκας που πέρασε από τον έλεγχο χωρίς να εξεταστεί.

Για λόγους ασφαλείας έκλεισε το terminal 2 του αεροδρομίου και 200 πτήσεις ακυρώθηκαν, μεταξύ των οποίων και αυτή της ελληνικής αποστολής.

Οι πτήσεις για Γλασκώβη ήταν όλες κλειστές ως τις 2 Αυγούστου (όταν και ξεκινάει το Ευρωπαϊκό) και έτσι αναγκάστηκαν να πετάξουν για το Μάντσεστερ.

Εκεί όμως τα ποδήλατα και τα ρούχα τους δεν έφτασαν ποτέ! Αφού δεν έβγαλαν άκρη, πήγαν με ταξί στην Γλασκώβη (!) και εκεί βρήκαν έντονο κρύο και όλοι τους είναι με τα κοντομάνικα!

«Τα ρούχα δεν ήρθαν ποτέ και εδώ έχει κρύο. Φοβόμαστε μη πάθουμε καμιά πνευμονία», είπε στο Sportime ο Βολικάκης που χωρίς ποδήλατο και χωρίς τον εξοπλισμό του, έχει μείνει στην πόλη χωρίς να μπορεί να κάνει προπόνηση και δίχως να ξέρει πότε θα βρεθούν τα πράγματά του!

Το ίδιο φυσικά ισχύει για όλη την αποστολή που δέχτηκε τεράστια ταλαιπωρία και πλέον ζει με την αγωνία να φτάσουν τα πράγματα έγκαιρα ώστε να μπορέσουν να προπονηθούν οι αθλητές.

Υποδοχή… πρωταθλητριών (pics)

Πανηγύρισαν με συρτάκι στην άμμο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η απίστευτη «Οδύσσεια» του Βολικάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.