ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Αφήνει τα προβλήματα και ρίχνεται στη μάχη ο Βολικάκης

Ο Ελληνας ποδηλάτης αρχίζει την προσπάθειά του στο ευρωπαϊκό της Γλασκώβης
Αφήνει τα προβλήματα και ρίχνεται στη μάχη ο Βολικάκης

Το σίριαλ με τις αποσκευές του Χρήστου Βολικάκη, με τα απαραίτητα εργαλεία συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας στη Γλασκώβη, συνεχίστηκε και σήμερα (Πέμπτη, 2/8).

Ο Ελληνας πρωταθλητής μπαίνει σε λίγες ώρες στη μάχη διάκρισης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, κι όπως ενημέρωσε από τη Σκωτία, τουλάχιστον έφθασαν στα χέρια του οι κούτες με τα ποδήλατα.

Από εκεί και πέρα Άγγλοι, Γάλλοι, Βέλγοι βοήθησαν τον Χρήστο Βολικάκη, οι τελευταίοι «έστειλαν κάποια αγωνιστικά φορμάκια με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος» και πλέον ακολουθεί η ώρα της δράσης.

«Αλλά ευελπιστούμε πως ακόμα και μετά από όλες αυτές τις ατυχίες θα δώσουμε το “παρών” στην εκκίνηση και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» έγραψε ο Βολικάκης στο facebook, συμπληρώνοντας «άλλωστε έχουμε δώσει την υπόσχεσή μας πως θα αγωνιστούμε για όλες αυτές τις αθώες ψυχές που έφυγαν από κοντά μας με αυτόν τον άδικο τρόπο και θα το κάνουμε.

Ιδού τι έγραψε ο Ελληνας πρωταθλητής

«Πλέον μετά από πολλές ημέρες καταλάβαμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν οι αποσκευές μας .

Σήμερα ξεκινάνε οι αγώνες εδώ στην Γλασκώβη. Αύριο αγωνίζομαι στο αγώνισμα του scratch, προσπαθούμε πλέον να βρούμε λύσεις ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε αύριο στη σειρά εκκίνησης καθώς πολλά από τα ανταλλακτικά – είναι μέσα στις αποσκευές μας , επίσης ρούχα, χρήματα κλπ., ευτυχώς οι κούτες με τα ποδήλατα ήρθαν.

Ήδη μας έχουν βοηθήσει οι Γάλλοι, οι Άγγλοι σε κάποια ανταλλακτικά, ευτυχώς η εταιρία Bioracer μάς έστειλε με την ομάδα του Βελγίου κάποια αγωνιστικά φορμάκια με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, και σίγουρα μας έχουν βοηθήσει αρκετοί άνθρωποι από την Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς αυτό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς ειλικρινά.

Ήρθαμε σε αυτό το πανευρωπαϊκό για να διεκδικήσουμε κάποιο μετάλλιο μετά από όλα αυτά που περάσαμε και συνεχίζουμε να περνάμε, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να πετύχουμε αυτό τον στόχο, τόσες μέρες χωρίς καν να κάνουμε προπόνηση .
Αλλά ευελπιστούμε πως ακόμα και μετά από όλες αυτές τις ατυχίες θα δώσουμε το “παρών” στην εκκίνηση και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!!!!

Άλλωστε έχουμε δώσει την υπόσχεσή μας πως θα αγωνιστούμε για όλες αυτές τις αθώες ψυχές που έφυγαν από κοντά μας με αυτόν τον άδικο τρόπο και θα το κάνουμε.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας με τα μηνύματά σας πραγματικά μας δίνεται κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που περνάμε».

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204605501414944&set=a.3207472563169.1073741825.1756830903&type=3&theater

Ακόμη περιμένει τις αποσκευές ο Βολικάκης

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αφήνει τα προβλήματα και ρίχνεται στη μάχη ο Βολικάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.