ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Παύση καθηκόντων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μέσω… e-mail!

Με σχετικά άκομψο τρόπο ενημερώθηκε ο Λουκάς Σκρέκης, ότι δεν θα είναι πλέον υπεύθυνος της ποδηλασίας στον Παναθηναϊκό.
Παύση καθηκόντων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μέσω… e-mail!

Με σχετικά άκομψο τρόπο ενημερώθηκε ο Λουκάς Σκρέκης, ότι δεν θα είναι πλέον υπεύθυνος της ποδηλασίας στον Παναθηναϊκό. Επειτα, από δύο χρόνια παρουσίας σε αυτό το πόστο και έχοντας φέρει χορηγίες στο τμήμα, το οποίο στο παρελθόν δεν είχε αντίστοιχη εισροή χρημάτων.

«Επρεπε να στείλω σε αποστολή το mountain bike και χρειαζόταν να λάβω άδεια από την οικονομική επιτροπή. Εστειλα σχετικό e-mail και έλαβα σχετική απάντηση και η αποστολή έγινε κανονικά. Παράλληλα, στο δικό μας τμήμα δεν είχε γίνει κάποια ενημέρωση όπως σε άλλα. Ζήτησα να ενημερωθώ και έλαβα ένα e-mail που έλεγε ότι υπάρχει ομάδα από το χώρο. Αυτή θα αναλάβει να τρέξει το τμήμα κι εγώ θα παραμείνω αθλητής του Παναθηναϊκού. Δεν μας κάλεσαν να μιλήσουμε και δεν ζήτησαν τη γνώμη μας για το τμήμα. Εγώ έτσι κι αλλιώς ήθελα να απεμπλακώ από αυτό, διότι έκλεβα χρόνο από την οικογένειά μου και τη δουλειά μου για το τμήμα», είπε στο Sportime ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος του τμήματος της ποδηλασίας, Λουκάς Σκρέκης.

Παράλληλα είχε λάβει κι άλλο ένα μήνυμα: «Ο Κώστας Ξηρογιάννης μας ενημέρωσε ότι είχε συνάντηση με άνθρωπο της ΚΑΕ για να αναλάβει το τμήμα. Εκτοτε δεν είχα κάποιο νέο και διάβασα πρόσφατα ότι τελικά ανέλαβε».

Εκτός από τον Λουκά Σκρέκη ενημερώθηκε χθες, και η προπονήτρια Λία Νικολάου ότι δεν θα παραμείνει στην πάλη του Παναθηναϊκού.

Στα ημιτελικά με κορυφαία επίδοση ο Γκολομέεβ!

Απίθανη πτήση της Παπαχρήστου στον τελικό!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παύση καθηκόντων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μέσω… e-mail!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.