ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ποδηλασία: Ακύρωσαν άδεια συλλόγου πορνοστάρ! (pics)

Άνθρωποι από τον χώρο του πορνό στη Βρετανία είχαν σύλλογο, αλλά η ομοσπονδία τους πήρε την άδεια
Ποδηλασία: Ακύρωσαν άδεια συλλόγου πορνοστάρ! (pics)

Μεγάλη αλητεία! Αν και οι… πορνοστάρ έχουν δικαίωμα στην ποδηλασία, η ομοσπονδία της Βρετανίας, τους το έκοψε!

Στην Βρετανία υπάρχει ποδηλατικός σύλλογος, με το όνομα «Porn Pedallers Cycling Club», ο οποίος μετείχε ως τώρα σε αγώνες! Ωστόσο, η ποδηλατική ομοσπονδία στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποφάσισε να τους κόψει την άδεια συμμετοχής, καθώς θεωρεί πως είναι προσβολή για το άθλημα, να μετέχουν σε αγώνες, πορνοστάρ!

Αυτό ξεσήκωσε τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι, όπως δήλωσε ο πρόεδρός τους, Κρις Ράτλιφ, κατέβαιναν σε αγώνες, συγκεντρώνοντας χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Καταλαβαίνουμε ότι το πορνό δεν είναι για όλους. Εμείς το κάνουμε για την ποδηλασία όμως. Και είμαστε περήφανοι», δήλωσε.

Η ομοσπονδία ποδηλασίας έχει ως δικαιολογία πως στο καταστατικό της, απαγορεύεται οτιδήποτε έχει να κάνει με πορνογραφικό υλικό ως διαφήμιση, όπως και με τσιγάρα και αλκοολούχα ποτά.

Εμείς λέμε πως είναι… αλητεία να κόβουν από τους ηθοποιούς το δικαίωμα στη ποδηλασία. Πως να μην τους… βγάζεις από τα ρούχα τους, με τέτοιες αποφάσεις;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποδηλασία: Ακύρωσαν άδεια συλλόγου πορνοστάρ! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.