ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Το δικό της σκοπευτήριο απέκτησε η Κορακάκη

Ο… άγνωστος επιχειρηματίας που χρηματοδότησε την εγκατάσταση στην Δράμα
Το δικό της σκοπευτήριο απέκτησε η Κορακάκη

Για τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς ετοιμάζεται η Άννα Κορακάκη, η οποία θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μέσω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ν. Κορέας. Αμέσως μετά θα μπει στο δικό της καινούργιο προπονητήριο, στη Δράμα.

Έπειτα από χρόνια… στο νταμάρι και στη συνέχεια στην άβολη αποθήκη, η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο απέκτησε σκοπευτήριο για να προπονείται στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού.

«Μας βοήθησε ένας επιχειρηματίας», είπε ο πατέρας και προπονητής της Άννας, Τάσος Κορακάκης στο Sportime και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ο Ιβάν Σαββίδης ο επιχειρηματίας, όπως πολλοί θα σκέφτηκαν: «Αυτό το προπονητήριο είναι έτοιμο και βρίσκεται μέσα στη Δράμα. Θα γίνει κι άλλο ένα εκτός πόλης, για το πυροβόλο. Δεν επιτρέπεται το πυροβόλο να είναι μέσα στην πόλη. Το δεύτερο προπονητήριο θα αργήσει να ετοιμαστεί, καθώς είναι διαφορετικός ο χώρος, ενώ απαιτούνται κι άλλες άδειες. Θα πούμε το όνομα του επιχειρηματία όταν μας δώσει το ελεύθερο».

Ανοιχτό για τους αθλητές

Το νέο προπονητήριο της Άννας θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κι άλλοι αθλητές εφόσον το επιθυμούν. «Εξυπακούεται αυτό! Θα κάνει και καλό στην πόλη μας», πρόσθεσε ο κ. Κορακάκης, ο οποίος εξήγησε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: «Πρώτη φορά θ’ αγωνιστεί η Άννα ως γυναίκα σε αυτή τη διοργάνωση και θα μετάσχει στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού, αλλά και στα 25μ. πυροβόλο.

Οι 4 πρώτοι σε κάθε αγώνισμα παίρνουν την κάρτα για το Τόκιο. Δεν είναι εύκολο. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Ο Διονύσης δηλώθηκε τελευταία φορά ως έφηβος, όμως, θα έχει ευκαιρίες την επόμενη χρονιά να διεκδικήσει την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Μεγάλη…προπόνηση για τον Νόβακ Τζόκοβιτς πριν το US Open (vid)

Ρότζερ Φέντερερ: Τοποθετεί τον Τσιτσιπά στους αντικαταστάτες του στην κορυφή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το δικό της σκοπευτήριο απέκτησε η Κορακάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.