ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πάλι σάρωσε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης

O ΑΝΟ Μεταμόρφωσης Mετά την ΟΠΕΝ, τα πήρε όλα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Α’ 2018, επιβεβαιώνοντας ότι κυριαρχεί απόλυτα και στις κατηγορίες των υποδομών. Στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/4) στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ, ο ΑΝΟΜ αναδείχθηκε πρωταθλητής με 97 βαθμούς στη Γενική Βαθμολογία, αλλά και πολυνίκης κατακτώντας...
Πάλι σάρωσε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης

O ΑΝΟ Μεταμόρφωσης Mετά την ΟΠΕΝ, τα πήρε όλα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Α’ 2018, επιβεβαιώνοντας ότι κυριαρχεί απόλυτα και στις κατηγορίες των υποδομών.

Στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/4) στο κλειστό Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ, ο ΑΝΟΜ αναδείχθηκε πρωταθλητής με 97 βαθμούς στη Γενική Βαθμολογία, αλλά και πολυνίκης κατακτώντας τα χρυσά μετάλλια και στους τέσσερις τελικούς της διοργάνωσης.

Τα Σκαθάρια, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Κόμπο, το Σάββατο (14/4) το βράδυ, πήραν την πρωτιά την Κυριακή (15/4), κατά σειρά, στο Ντουέτο με τις Πηνελόπη Καραμέσιου – Αντριάνα Μισίκεβιτς (αναπλ. Βάγια Σταυρούλα Ελένη), στο Ομαδικό με τις Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Αικατερίνη Μπέκου, Ευρυδίκη Βαϊα Μυλωνά, Στεργία Παπαματθαίου, Μελίνα Φλώρα Χουγιάζου, Αθανασία Γεωργία Χριστογιαννοπούλου, (αναπλ. Γεωργία Ζώταλη, Ιωάννα Ντάγκα) και στο Σόλο με την Πηνελόπη Καραμέσιου, που κατάφερε να κερδίσει στο νήμα (για δέκα, μόλις, χιλιοστά του βαθμού) την Βιργινία Γεωργιουδάκη του ΚΟ Ηρακλείου, που πήρε το ασημένιο.

Το χάλκινο μετάλλιο στο Σόλο κατέκτησε η Κρυσταλένια Γιαλαμά του Ωρίωνα. Στο Ντουέτο, το ασημένιο κατέκτησε ο ΚΟΗ και το χάλκινο ο ΝΟΒΑ (που πήρε και τη 4η θέση σε αυτό το αγώνισμα). Στο Ομαδικό, το ασημένιο πήρε ο ΝΟΒΑ και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων.

Τη 2η θέση στη Γενική Βαθμολογία πήρε ο ΝΟΒΑ με 91 βαθμούς και την 3η ο ΝΟ Χανίων με 67 β.

Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες στους τελικούς της Κυριακής:

ΝΤΟΥΕΤΟ (ΤΕΛΙΚΟΣ):

1. Πηνελόπη Καραμέσιου – Αντριάνα Μισίκεβιτς, αναπλ. Βάγια Σταυρούλα Ελένη (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 75,3760 β.

2. Βιργινία Γεωργιουδάκη – Ιωάννα Μιχελουδάκη, αναπλ. Ευτυχία Πηρουνάκη (ΚΟΗ) 75,1752 β.

3. Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη – Αναστασία Κουτσελίνη, αναπλ. Χρυσούλα Ιωάννου (ΝΟΒΑ) 74,5326 β.

ΟΜΑΔΙΚΟ (ΤΕΛΙΚΟΣ):

1. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Αικατερίνη Μπέκου, Ευρυδίκη Βάια Μυλωνά, Στεργία Παπαματθαίου, Μελίνα Φλώρα Χουγιάζου, Αθανασία Γεωργία Χριστογιαννοπούλου, αναπλ. Γεωργία Ζώταλη, Ιωάννα Ντάγκα) 74,1204 β.

2. ΝΟΒΑ (Νεφέλη Αικατερίνη Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Χρυσούλα Ιωάννου, Ζωή Καράγγελου, Αναστασία Κουτσελίνη, Δήμητρα Ουρανίτσα, Παρασκευή Τσέντζου, Ελένη Φραγκάκη, αναπλ. Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φράγγου) 73,4630 β.

3. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Αθηνά Αλατζά, Αικατερίνη Βομβολάκη, Ελπίδα Κρασάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Στυλιανή Τζιτζικαλάκη, Αναστασία Τζουβαδάκη, Νεφέλη Χατζησωτηράκη, αναπλ. Ειρήνη Δουλαβέρη, Βαϊα Λουράκη) 71,6275 β.

ΣΟΛΟ (ΤΕΛΙΚΟΣ):

1. Πηνελόπη Καραμέσιου (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 76,2879 β.

2. Βιργινία Γεωργιουδάκη (ΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 76,2869 β.

3. Κρυσταλένια Γιαλαμά (ΩΡΙΩΝ) 74,3522 β.

 

Η Γενική Βαθμολογία των πρώτων 10: 1. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 97 β., 2. ΝΟΒΑ 91, 3. ΝΟ Χανίων 67, 4. Ηρακλής 53, 5. Ωρίωνας 48, 6. ΝΟ Βουλιαγμένης 47, 7. Πανσερραϊκός 39, 8. Νηρέας Χαλανδρίου 28, 9. ΚΟΗ 28, 10. Αρίων Γλυφάδας 18.

Η τεχνική σύμβουλος του ΑΝΟΜ και ομοσπονδιακή προπονήρια Μαρία Θηβαίου δηλώνει: “Είμαστε περήφανοι και για τα νεότερα παιδιά μας που συνεχίζουν δυνατά την παράδοση του ΑΝΟΜ στις διακρίσεις. Υπάρχει μέλλον. Συγχαρητήρια στις κοπέλες, στις προπονήτριες και σε όλους όσους στηρίζουν αυτή τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στο σύλλογο. Ήταν ακόμα ένα πρωτάθλημα με αυξημένο αριθμό συμμετοχών και αθλητριών, αλλά και με ποιότητα, κάτι που δείχνει την πρόοδο του αθλήματός μας. Τα κορίτσια αυτά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και παράλληλα με το σχολείο τους, ενώ στελεχώνουν τα Εθνικά πρωταθλήματα, γι αυτό και θα έπρεπε να έχουν καλύτερη αντιμετώπιση από την Πολιτεία και όχι κατάργηση των προνομίων τους. Είναι αδιανόητο”.

Η υπεύθυνη συνεργάτιδα του τεχνικού τιμ του ΑΝΟΜ για την Κορασίδων Α’ Βάσω Καφετζή μας δήλωσε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα της ομάδας. Τα κορίτσια φάνηκαν αντάξια των προσδοκιών μας! Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, γιατι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αντικατοπτρίζεται η πολύ σοβαρή, ομαδική και μεθοδική δουλειά που γίνεται στον ΑΝΟΜ και κυρίως στις υποδομές. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες και τους ανθρώπους του συλλόγου και ιδιαίτερα τη Μαρία Θηβαίου. Ήταν μια απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση, οργανωτικά και αγωνιστικά”.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάλι σάρωσε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.