ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Καραμπουρνιώτης: «Ο Ολυμπιακός πάντα έχει υψηλούς στόχους»

Συνεχίζεται η προετοιμασία των νταμπλούχων Ελλάδος στο χάντμπολ
Καραμπουρνιώτης: «Ο Ολυμπιακός πάντα έχει υψηλούς στόχους»

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την νέα χρονιά στο χάντμπολ, με αρκετές απουσίες προς το παρών. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στου Ρέντη ως τις 27 Αυγούστου, όταν και η ομάδα θα είναι πλήρης και θα ταξιδέψει μία ημέρα μετά για την ΠΓΔΜ όπου θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων σε τουρνουά.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 30 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου και εκτός του Ολυμπιακού θα μετέχουν οι Σελκασπόρ (Τουρκία), Ριιμάεν Κοκς (Φιλανδία), Μπουτέλ (ΠΓΔΜ), Πέλιστερ (ΠΓΔΜ) και Τσέρμπουργκ (Γαλλία).

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία, μίλησε ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, λέγοντας τα εξής:

«Στον Ολυμπιακό πάντα μια χρονιά ξεκινάει με αισιοδοξία και υψηλούς στόχους. Ξέρουμε όλοι τους στόχους μας και ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε όσο δυνατά τελειώσαμε την προηγούμενη χρονιά. Θέλουμε να κατακτήσουμε τους δυο εγχώριους τίτλους και να τα δώσουμε όλα για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, όπου ήδη ξεκινάμε έναν γύρω πιο πέρα από πέρυσι.

Η ομάδα έχει αλλάξει κάποια πρόσωπα, αλλά έχει μείνει ο βασικός κορμός. Είμαστε αρκετά δεμένοι και υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα από τις πρώτες μέρες. Οι προπονήσεις στην αρχή είναι απαιτητικές.  Δουλεύουμε πάρα πολύ τη φυσική κατάσταση, μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι, βρισκόμαστε όλο και περισσότερο στο γήπεδο και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά για όλους μας».

Αλλάζει έδρα ο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ

Φιλικά εκτός συνόρων για ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραμπουρνιώτης: «Ο Ολυμπιακός πάντα έχει υψηλούς στόχους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.