Sportime

Περίπατος της ΑΕΚ στη Νίκαια

Κέρδισε με 32-18 τον Άρη Νικαίας για την 1η αγωνιστική της Handball Premier

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Περίπατος της ΑΕΚ στη Νίκαια
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πανέτοιμη αποδείχθηκε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Handball Premier, καθώς επικράτησε του Άρη Νικαίας με 32-18 εκτός έδρας. Η φιναλίστ των περσινών τελικών του πρωταθλήματος ήταν ανώτερη από το πρώτο λεπτό σε άμυνα και επίθεση και έφτασε εύκολα στη νίκη επί της αντιπάλου της που έπαιξε το πρώτο της ματς στην κατηγορία.

Η ΑΕΚ παίζοντας «σβηστά» προηγήθηκε 15-7 στο ημίχρονο και στο δεύτερο ανέβασε τον ρυθμό και έφτασε σε μια πολύ άνετη νίκη. Εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο για τα νέα της αποκτήματα, με τον Γιάκομπσεν να σκοράρει πέντε φορές, τον Μπάλαζ 4 και τον Παλεβίτσιους 3, ενώ ο Αλέξης Αλβανός στην επιστροφή του στην ομάδα σημείωσε 4 τέρματα.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Δ. Μελετάκος 4, Χουρσουντιάν 4, Χαρμπής 3, Γ. Μελετάκος 2, Λαδάκης 1, Γρηγοράκης 1, Μουλιάτος 1, Μαλανδρένιας 1, Μιμίκος 1.

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Γιάκομπσεν 5, Μπάλαζ 4, Αλβανός 4, Μπάγιος 3, Παλεβίτσιους 3, Γεωργιάδης 2, Βραζάλιτσα 2, Ζαμπούνης 2, Δομπρής 2, Μυλωνάς 2, Αργυρού 1, Παπαδιονυσίου 1, Μπαλάσκας 1.

http://www.sportime.gr/spor/chantmpol/153843/aneto-perasma-o-olympiakos-apo-tin-pylaia/

http://www.sportime.gr/spor/chantmpol/153227/handball-premier-archi-me-30-o-doykas/

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα