ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Περίπατος της ΑΕΚ στη Νίκαια

Κέρδισε με 32-18 τον Άρη Νικαίας για την 1η αγωνιστική της Handball Premier
Περίπατος της ΑΕΚ στη Νίκαια

Πανέτοιμη αποδείχθηκε η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Handball Premier, καθώς επικράτησε του Άρη Νικαίας με 32-18 εκτός έδρας. Η φιναλίστ των περσινών τελικών του πρωταθλήματος ήταν ανώτερη από το πρώτο λεπτό σε άμυνα και επίθεση και έφτασε εύκολα στη νίκη επί της αντιπάλου της που έπαιξε το πρώτο της ματς στην κατηγορία.

Η ΑΕΚ παίζοντας «σβηστά» προηγήθηκε 15-7 στο ημίχρονο και στο δεύτερο ανέβασε τον ρυθμό και έφτασε σε μια πολύ άνετη νίκη. Εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο για τα νέα της αποκτήματα, με τον Γιάκομπσεν να σκοράρει πέντε φορές, τον Μπάλαζ 4 και τον Παλεβίτσιους 3, ενώ ο Αλέξης Αλβανός στην επιστροφή του στην ομάδα σημείωσε 4 τέρματα.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Δ. Μελετάκος 4, Χουρσουντιάν 4, Χαρμπής 3, Γ. Μελετάκος 2, Λαδάκης 1, Γρηγοράκης 1, Μουλιάτος 1, Μαλανδρένιας 1, Μιμίκος 1.

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Γιάκομπσεν 5, Μπάλαζ 4, Αλβανός 4, Μπάγιος 3, Παλεβίτσιους 3, Γεωργιάδης 2, Βραζάλιτσα 2, Ζαμπούνης 2, Δομπρής 2, Μυλωνάς 2, Αργυρού 1, Παπαδιονυσίου 1, Μπαλάσκας 1.

Άνετο πέρασμα ο Ολυμπιακός από την Πυλαία

Handball Premier: Aρχή με 30 ο Δούκας, νίκες για Αερωπό και Φίλιππο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περίπατος της ΑΕΚ στη Νίκαια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.