ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό» (vid)

Τα ξέφρενα πανηγύρια των παικτών της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ
«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό» (vid)

Σε έναν δικό τους, «μαγικό» κόσμο βρίσκονται οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ που μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη τους με 32-18 στην έδρα της Μπέρχεμ, προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Τσάλεντζ Καπ).

Τα δύο ματς με την Μαδέιρα αργούν λιγάκι και χθες το βράδυ στα αποδυτήρια έγινε ένας πραγματικός χαμός. Οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού πανηγύρισαν με τη ψυχή τους, ενώ νωρίτερα, με τη λήξη του αγώνα, έστησαν πάρτι με τους περίπου 100 οπαδούς της που βρέθηκαν στο Λουξεμβούργο για να στηρίξουν την ομάδα.

Το σύνθημα «φέρτε μας το ευρωπαϊκό» δε σταμάτησε να ακούγεται τόσο από τις κερκίδες, όσο και στα αποδυτήρια αργότερα από τους ίδιους τους παίκτες που ανέβασαν και ένα βιντεάκι από το γλέντι που έστησαν.

Η ομάδα δέχτηκε τα συγχαρητήρια και από την ΚΑΕ, που έγραψε σε ανακοίνωσή της:

«Η ΑΕΚ ΒC συγχαίρει τους παίκτες, τους προπονητές και τη Διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τον εκτός έδρας θρίαμβο 32-18 επί της Μπέρχεμ και την πρόκριση στους “4 ” του Challenge Cup».

Πατήστε στο παρακάτω link να δείτε το στιγμιότυπο από τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια:

http://www.e-handball.gr/wp-content/uploads/2018/03/%CE%91%CE%95%CE%9A-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%A5%CE%A4%CE%97%CE%A1%CE%99%CE%91.mp4?_=1

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Φέρτε μας το ευρωπαϊκό» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.