ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με τον κόσμο του για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

Φιλοξενεί την Κόμλο στην ρεβάνς του εις βάρος του 34-29 στο EHF Cup στο χάντμπολ
Με τον κόσμο του για την ανατροπή ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει σήμερα (14/10) την ανατροπή στην ρεβάνς του 2ου γύρου  του EHF Cup απέναντι στην Κόμλο. Οι Ούγγροι κέρδισαν με 34-29 το πρώτο ματς, διαφορά οριακή που αντιστρέφεται, αν οι πρωταθλητές Ελλάδος παίξουν όπως πρέπει.

Το ματς αναμφίβολα δεν είναι καθόλου εύκολο και μετά την περσινή πρώτη «κρυάδα» από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρήσουν και να έχουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Το θετικό για τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ζαραβίνα, είναι πως έχει όλους τους παίκτες έτοιμους. Την αποστολή για το ματς, αποτελούν οι: Άγγελος Τσίλης, Γρηγόρης Σανίκης, Πέτρος Κανδύλας, Πάτρικ Λέμος, Θόδωρος Δελιχρήστος, Νίκος Λιάπης, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Λουίζ Φελίπε Ρέινα, Πέταρ Μπούμπαλο, Δημήτρης Τζηράς, Στέλιος Ασβεστάς, Νίκος Κρητικός, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Ιγκόρ Άρσιτς, Αργύρης Παπαδόπουλος, Μάρκος Τερλέσκι.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για την αναμέτρηση: «Πρώτα από όλα θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε πρώτα από όλα με στόχο τη νίκη και αν έρθει η ώρα να κυνηγήσουμε κάποια διαφορά, θα πρέπει να γίνει χωρίς βιασύνη. Όλα ξεκινάνε από την άμυνα και από εκεί θα πρέπει να βρούμε και εμείς ρυθμό και ο κόσμος που θα έρθει να μας υποστηρίξει. Οι φίλαθλοι μας θα παίξουν και αυτοί το δικό τους καθοριστικό ρόλο».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσιλιμπάρης σχολίασε για το κρίσιμο ματς:

«Έχουμε ασχοληθεί όλη αυτή την εβδομάδα στο να αναλύουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πιστεύουμε πάρα πολύ ότι έχουμε τη δυναμική να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Θα χρειαστούμε φυσικά την παρουσία του κόσμου στο Ρέντη και την στήριξη των φιλάθλων μας. Αν φτάσουμε σε σκορ πρόκρισης θα είναι ντέρμπι και εκεί η παρουσία του κόσμου θα παίξει κομβικό ρόλο και σημασία. Υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλο, γιατί είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα και σε ένα επίπεδο που ξεπερνάει το μέσο όρο του ελληνικού πρωταθλήματος που αντιμετωπίζουμε. Ξέρουμε τις δικές δυνατότητες μας και θα μπούμε γερά και δυνατά για να πάρουμε τη νίκη και το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Challenge Cup:  Ήττα με διπλό σκορ για τον Διομήδη στη Ρωσία

Handball Premier: Καταιγιστικός και μόνος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με τον κόσμο του για την ανατροπή ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.