ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός – Νέξε 22-25: Χλώμιασε η πρόκριση

Οι «ερυθρόλευκοι» κόλλησαν επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα για το EHF Cup
Ολυμπιακός – Νέξε 22-25: Χλώμιασε η πρόκριση

Ο Ολυμπιακός πάλεψε για ένα ημίχρονο, αλλά το επιθετικό μπλακ άουτ στην επανάληψη, έφερε την ήττα με 25-22 στου Ρέντη από τη Νέξε και έτσι η πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup, έχει… χλωμιάσει.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου με κορυφαίο τον Ρέινα, βρέθηκε να προηγείται με 14-13. Στην επανάληψη το σκορ κρατήθηκε στα ίδια επίπεδα ως το 17-17. Εκεί έκαναν ένα σερί 3-0 οι Κροάτες, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έβαλε μόλις 8 τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που ουσιαστικά έφερε και την ήττα.

Πλέον, στη ρεβάνς της Κροατίας στις 24 του μηνός, καλείται να κάνει μεγάλη υπέρβαση και να κερδίσει με τέσσερα τέρματα διαφορά. Βέβαια, εκεί θα έχει τον Σανίκη που έλειψε χθες λόγω τραυματισμού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζηράς 7, Ρέινα 6, Αραπακόπουλος 1, Τσίλης 2, Κανδύλας 1, Κρητικός 5.

ΝΕΞΕ: Μπούβινιτς 3, Βόζαμπ 6, Σίπιτς 4, Γιάγκανατς 3, Λέμπαν 2, Τόμιτς 1, Ζίρνιτς 3, Γέλινιτς 1,  Λόντσαρ 1, Γκάζντα 1.

MotoGP Βαλένθια: Όλα όσα έγιναν στον τελευταίο αγώνα της σεζόν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Νέξε 22-25: Χλώμιασε η πρόκριση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.