ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Εθνική Ελλάδας χάντμπολ: Για το δεύτερο «θαύμα» η εθνική

Τα κορίτσια του Μενέλαου Δανήλου αντιμετωπίζουν την Λευκορωσία
Εθνική Ελλάδας χάντμπολ: Για το δεύτερο «θαύμα» η εθνική

Μετά την πρώτη νίκη έπειτα από έξι χρόνια (!) με 23-19 επί της Ιταλίας, η Εθνική Ελλάδας στο χάντμπολ των γυναικών, φιλοξενεί σήμερα (24/11) την πολύ δυνατή Λευκορωσία (17:00).

Το ματς είναι για την δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019. Από τους  τέσσερις ομίλους προκρίνεται στα πλέι οφ ο πρώτος από κάθε όμιλο και ο καλύτερος δεύτερος, πράγμα που σημαίνει πως ακόμη και μια ήττα με ένα ή δύο γκολ διαφορά, θα είναι καλοδεχούμενη, αρκεί βέβαια να κερδίσουμε την Πορτογαλία αύριο (25/11).

Στο ελληνικό συγκρότημα υπάρχει ενθουσιασμός καθώς μετρούσε μόνο ήττες στην συγκεκριμένη προκριματικά διαδικασία από το 2012 και παρουσίασε μια καλή εικόνα. Βέβαια, το σημερινό ματς είναι πολύ δύσκολο, καθώς μιλάμε για το φαβορί του ομίλου.

Στις 19:30 η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, στο άλλο ματς του ομίλου.

Δύο ματς στην Handball Premier

Εκτός της εθνικής ομάδας, αλλά και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων Ολυμπιακού και ΑΕΚ, έχουμε και δύο ματς για την 8η αγωνιστική της Handball Premier. Στις 17:00 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Δράμα σε ένα ματς που αναμένεται να μην έχει ιδιαίτερα προβλήματα και θα στοχεύσει να περάσει έστω και προσωρινά στην κορυφή.

Στο άλλο ματς, ο Φίλιππος Βέροιας φιλοξενεί στις 18:00 τον Φοίβο Συκεών που καίγεται για βαθμούς, καθώς είναι στην τελευταία θέση.

ΑΕΚ: Έτοιμη για πρόκριση κόντρα στην Μπρέγκεντζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική Ελλάδας χάντμπολ: Για το δεύτερο «θαύμα» η εθνική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.