ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Εθνική χάντμπολ: Νίκη και βλέπουμε..

Μετά την ήττα με 28-18 από τη Λευκορωσία, η Εθνική Ελλάδας στο χάντμπολ των γυναικών, φιλοξενεί σήμερα (25/11) την Πορτογαλία (17:00).
Εθνική χάντμπολ: Νίκη και βλέπουμε..

Μετά την ήττα με 28-18 από τη Λευκορωσία, η Εθνική χάντμπολ των γυναικών, φιλοξενεί σήμερα (25/11) την Πορτογαλία (17:00).

Το ματς είναι για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019. Από τους  τέσσερις ομίλους προκρίνεται στα πλέι οφ ο πρώτος από κάθε όμιλο και ο καλύτερος δεύτερος, πράγμα που σημαίνει πως οι παίκτριες του Μενάλαου Δανήλου θα παλέψουν για τη νίκη ώστε να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο και μετά να περιμένουν τα αποτελέσματα στους υπόλοιπους τρεις ομίλους την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να εξαντληθούν οι πιθανότητες πρόκρισης στα μπαράζ ως η καλύτερη δεύτερη ομάδα των τεσσάρων ομίλων.

Στις 19:30 η Λευκορωσία θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, στο άλλο ματς του ομίλου.

Εθνική χάντμπολ γυναικών: Ήττα από την Λευκορωσία (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εθνική χάντμπολ: Νίκη και βλέπουμε..», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.