ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ: Βατή κλήρωση στο Τσάλεντζ Καπ

Με την Ισραηλινή Ραμάτ Ασρόν κληρώθηκε ο «δικέφαλος» - Σήμερα παίζει με Διομήδη – Ο Ολυμπιακός με ΧΑΝΘ
ΑΕΚ: Βατή κλήρωση στο Τσάλεντζ Καπ

Αρκετά καλή μπορεί να χαρακτηριστεί η κλήρωση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ για την ΑΕΚ, καθώς κληρώθηκε με την Ισραηλινή Ραμάτ Ασρόν.

Ο «δικέφαλος» απέφυγε δυνατούς αντιπάλους, καθώς στην κλήρωση που έγινε, ήταν στο γκρουπ των ισχυρών και έπεσε πάνω σε μία από τις λιγότερο δυνατές ομάδες της φάσης.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Ισραήλ 9 ή 10 Φεβρουαρίου, με την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ μία εβδομάδα αργότερα.

Εν τω μεταξύ, σήμερα (28/11) στις 18:00 η ομάδα του Νίκου Γραμματικού έχει υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και μάλιστα έχει και δύσκολη αποστολή. Βρίσκεται στο Άργος όπου θα αντιμετωπίσει τον Διομήδη για την 8η αγωνιστική της Hanball Premier, όπου θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή.

Εκεί, αναμένεται να είναι και ο Ολυμπιακός, που επίσης σήμερα, την ίδια ώρα (18:00) δοκιμάζεται στην Θεσσαλονίκη κόντρα στη ΧΑΝΘ, όπου αναμένεται να έχει εύκολο έργο.

Εθνική χάντμπολ: Αποφασισμένες για υπέρβαση

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Βατή κλήρωση στο Τσάλεντζ Καπ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.