ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κύπελλο Χάντμπολ: Ζορίστηκαν οι Δούκας και Διομήδης

Ο Δούκας και ο Διομήδης Άργους αντιμετώπισαν τα περισσότερα προβλήματα προκειμένου να προκριθούν στο Κύπελλο
Κύπελλο Χάντμπολ: Ζορίστηκαν οι Δούκας και Διομήδης

Ο Δούκας και ο Διομήδης αντιμετώπισαν προβλήματα, αλλά τελικά πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Κύπελλο Χάντμπολ ανδρών.

Ο ΑΣΕ Δούκα, περσινός φιναλίστ, που χρειάστηκε ένα ξέσπασμα μετά τον 48ο λεπτό για να νικήσει εκτός έδρας τα Βριλήσσια με 29-26.

Σθεναρή αντίσταση βρήκε και ο Διομήδης από τον Πανελλλήνιο στην Κυψέλη, με τους «λύκους» να ανεβάζουν στροφές στο β’ ημίχρονο και να φθάνουν στην επικράτηση με 21-19.

Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Πρωτέα Άρτας με 36-14, ενώ η ΑΕΚ νίκησε τον Ζαφειράκη στη Νάουσα με 36-25.

Tέλος, στην κόντρα ομάδων της Handball Premier, ο Αερωπός Έδεσσας ξεπέρασε το εμπόδιο του Φοίβου Συκεών με 30-22.

Συνοπτικά τα χθεσινά αποτελέσματα
Ζαφειράκης Νάουσας-AΕΚ 25-36, ΓΣ Παπασιδέρης-Πυλαία 24-29, Βριλήσσια- ΑΣΕ Δούκα 26-29,  Αερωπός-Φοίβος Συκεών 30-22, Τελαμών- ΑΟ Νηρεύς 25-28, Πανελλήνιος- Διομήδης Άργους 19-21.

Το σημερινό πρόγραμμα: Κέρκυρας 15:00, Φαίακας Κέρκυρας- Απόλλων Καλαμαριάς, Ιωνικού 17:00, Ιωνικός ΝΦ- ΧΑΝΘ (ΕΡΤ3).

Στα ημιτελικά η Αναγέννηση Άρτας

Για τον πρώτο γύρο στο Κύπελλο γυναικών, η Αναγέννηση Άρτας νίκησε εντός έδρας την Βέροια 2017, με 28-21 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση.

Εκεί βρέθηκε και ο Μέγας Αλέξανδρος, με την ομάδα των Γιαννιτσών να υποτάσσει στην έδρα της τον Φίλιππο Βέροιας με 26-19.

Σήμερα (18:00) θα γίνει ο αγώνας Εθνικός Κοζάνης-Πανόραμα

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπελλο Χάντμπολ: Ζορίστηκαν οι Δούκας και Διομήδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Ντζάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.