ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Διομήδης – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι… προβλημάτων

Με ελλείψεις οι δύο ομάδες κοντράρονται στην Handball Premier
Διομήδης – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι… προβλημάτων

Με ένα ντέρμπι ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Handball Premier, καθώς ο Διομήδης υποδέχεται σήμερα (16/1) στο Άργος τον ΠΑΟΚ (18:00).

Οι δύο ομάδες κατεβαίνουν με αρκετά προβλήματα, αλλά καίγονται για την νίκη, με τον μεν Διομήδη να προσπαθεί να πλησιάσει την τετράδα και τον ΠΑΟΚ να περάσει πάλι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Για τους γηπεδούχους, οι απουσίες έχουν να κάνουν με τραυματισμούς, καθώς οι Αργυρού, Δάσκαλος και Μπότσαρης δεν θα αγωνιστούν, κάτι που μειώνει την επιθετική γραμμή αρκετά, ενώ έχουν φύγει οι ξένοι Τζόνο και Τάσκοβιτς και ακόμη δεν έχουν αντικατασταθεί.

Από την άλλη και ο ΠΑΟΚ έδιωξε τους ξένους που δεν τραβούσαν, αλλά ακόμη δεν έχουν αντικατασταθεί και έτσι θα πάνε με ελλείψεις στο ματς, όπου θέλουν τη νίκη.

Handball Premier: Με άνεση Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διομήδης – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι… προβλημάτων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.