ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός

Επικράτησε με 31-19 του Δούκα στο φινάλε της κανονικής περιόδου στην Handball Premier
Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός

Χωρίς την παραμικρή έκπληξη κύλησε η τελευταία (22η) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.  Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την πρώτη θέση στη βαθμολογία μετά την νίκη του με 31-19 επί του Δούκα και πάει απευθείας στα ημιτελικά όπου θα περιμένει τον νικητή από την σειρά μεταξύ του Δούκα και του Διομήδη που θα παίξουν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ (η σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες).

Απευθείας στα ημιτελικά πέρασε και ο ΠΑΟΚ που κέρδισε την Δράμα εκτός έδρας με 35-30 και θα παίξει με τον νικητή από την σειρά μεταξύ της ΑΕΚ και του Αερωπού, με την ομάδα της Δράμας να είναι σε πιο δύσκολη θέση.

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Καματερού (38-16), ενώ με νίκη θα πάει στα πλέι οφ και ο Διομήδης, που επικράτησε του Φοίβου με 27-19.

 

Έπεσε ο Πανελλήνιος

Όσον αφορά την ουρά, ο Πανελλήνιος μετά την ήττα το από τον Αερωπό στην Έδεσσα με 33-20 αποχαιρέτησε οριστικά την μεγάλη κατηγορία και θα αγωνίζεται του χρόνου στην Α2.

Η δεύτερη θέση θα κριθεί στα πλέι άουτ. Εκεί αρχικά θα αναμετρηθούν ο Φοίβος Συκεών με το Καματερό (πλεονέκτημα έδρας ο Φοίβος) και ο χαμένος της σειράς (στις δύο νίκες) θα παίξει με την Δράμα, ώστε εκεί να κριθεί ποια θα είναι αυτή που θα ακολουθήσει τον Πανελλήνιο στην Α2 κατηγορία των ανδρών.

 

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

Ολυμπιακός – ΑΣΕ Δούκα 31-19

Δράμα – ΠΑΟΚ 30-35

Αερωπός – Πανελλήνιος 33-20

Καματερό – ΑΕΚ 16-38

Διομήδης Άργους – Φοίβος Σ. 27-19

Φίλιππος Βερ. – ΧΑΝΘ 26-21

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ολυμπιακός 40
  2. ΠΑΟΚ 39
  3. ΑΕΚ 35
  4. ΑΣΕ Δούκα 31
  5. Διομήδης Αργους 30
  6. Αερωπός 23
  7. Φίλιππος Βέροιας 22
  8. ΧΑΝΘ 14
  9. Φοίβος Συκεών 12
  10. ΓΑΣ Καματερού 11
  11. ΓΣ Δράμας 7
  12. Πανελλήνιος 0

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.