ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παράπονα για την διαιτησία η ΑΕΚ

Ο Νίκος Γραμματικός τα έβαλε με το διαιτητικό δίδυμο του αγώνα
Παράπονα για την διαιτησία η ΑΕΚ

Οι συνθήκες που έγινε ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ, δεν ήταν και οι πλέον ιδανικές. Αρκετός κόσμος υπήρχε στον περιβάλλοντα χώρο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξέφρασαν αρκετά παράπονα. Το ίδιο έγινε και από την ΑΕΚ για την διαιτησία.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του «δικεφάλου» Νίκος Γραμματικός, στάθηκε κυρίως στην απόδοση της ομάδας του, αλλά τόνισε πως έγιναν και άλλα πράγματα που ελπίζει να μην επαναληφθούν στου Ρέντη την Τετάρτη.

«Ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι εκεί που ήθελε σε σετ παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς η εμπειρία του ξεχειλίζει, έχει παίκτες να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια και έγινε αυτό που έγινε. Εμείς κουβαλήσαμε αρκετό άγχος, πίεση, ξέραμε ότι είχαμε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Τώρα έχουμε μία τελευταία ευκαιρία στην έδρα του αντιπάλου.

Είναι ένα παιχνίδι που αν είμαστε ανταγωνιστικοί και έτσι όπως θέλω, μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να μας δώσουν την δυνατότητα και άλλοι άνθρωποι να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για την διαιτησία, υπήρξαν και άλλες κακές διαιτησίες. Αν είναι της μόδας να φωνάζεις και να παίρνεις αβάντα, τι να πω;», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Παίζουν δύο μεγάλοι σύλλογοι, ας αφήσουν να κερδίσει ο καλύτερος. Οι διαιτητές να κάνουν την δουλειά τους να μην μείνουμε στα ευχολόγια πριν το ματς. Κάποιοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Πρέπει να μας δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουμε στα ίσια το ματς. Αγωνιστικά είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι σε τρεις ημέρες, οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και αν είμαστε αυτοί που ξέρω, τότε δεν φοβάμαι».

«Βαρύ» κατηγορητήριο για την ΑΕΚ

Τεράστιος Ολυμπιακός και… πέμπτος τελικός!

Ζαραβίνας: «Σπουδαία σειρά για το άθλημα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παράπονα για την διαιτησία η ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.