ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ώρα τίτλου στου Ρέντη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (ΕΡΤ3, 17:30) στον πέμπτο τελικό της σειράς στο χάντμπολ, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον
Ώρα τίτλου στου Ρέντη

Ο τίτλος στο χάντμπολ κρίνεται σήμερα (6/6) στο κλειστό του Ρέντη (ΕΤ3, 17:30), όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στον πέμπτο τελικό της σειράς μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 στη σειρά σπάζοντας την έδρα του Ολυμπιακού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν και πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με την τελευταία νίκη που έκαναν στην έδρα της Ένωσης.

Το μεγάλο ενδιαφέρον του αγώνα έχει να κάνει με τα μέτρα ασφαλείας, ειδικά μετά τα όσα έγιναν στο τέταρτο παιχνίδι, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να μπαίνουν στο γήπεδο και να… κόβουν βόλτες!

Οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν να μην υπάρχει περισσότερος κόσμος απ’ όσους έχει άδεια το κλειστό του Ρέντη (1.500), να μην υπάρχουν οπαδοί στην μικρή ξύλινη κερκίδα πίσω από την μία εστία, να μην τοποθετηθούν οι καρέκλες στις οποίες κάθονται οι VIP, δίπλα από την πλάγια γραμμή του γηπέδου και να μείνουν κενές οι δύο πρώτες σειρές των καθισμάτων.

Μένει να φανεί αν θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να διεξαχθεί το παιχνίδι που θα κρίνει το φετινό τίτλο, χωρίς… παρατράγουδα και επεισόδια.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Ζαραβίνας είπε σε δηλώσεις του: «Στη διάρκεια του πρωταθλήματος ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, από το 2-0 εις βάρος μας στη σειρά των τελικών τα παιδιά αντέδρασαν. Νομίζω ότι αξίζουμε το πρωτάθλημα, αλλά για να το κατακτήσουμε θα πρέπει να είμαστε 60 λεπτά συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαστούμε από οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στο γήπεδο».

Από την πλευρά της ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να νικήσει στην έδρα του αντιπάλου, κάτι που έχει ήδη κάνει στην αρχή της σειράς, όπως είπε ο Χρήστος Μυλωνάς: «Εχουμε καταφέρει να σπάσουμε ήδη μία φορά την έδρα του αντιπάλου και πιστεύω μπορούμε να το ξανακάνουμε. Στα τελευταία δύο παιχνίδια, ήμασταν κακοί και σε άμυνα και σε επίθεση, έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας, θα επικεντρωθούμε στην άμυνα, ώστε να πάρουμε μπάλες που θα μας οδηγήσουν σε εύκολα γκολ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ώρα τίτλου στου Ρέντη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.