ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Καίει» το φύλλο αγώνα Ολυμπιακό και παίκτες

Επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τους παίκτες που αποβλήθηκαν στον πέμπτο ματς της σειράς των τελικών της Handball Premier με την ΑΕΚ στο «Μ. Μερκούρη» το βράδυ της Τετάρτης (06/06). Οι διαιτητές αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Στο 49:35 υπήρξε μικρή διακοπή του αγώνα διότι οπαδοί του Ολυμπιακού αποκάλεσαν τον διαιτητή με...
«Καίει» το φύλλο αγώνα Ολυμπιακό και παίκτες

Επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τους παίκτες που αποβλήθηκαν στον πέμπτο ματς της σειράς των τελικών της Handball Premier με την ΑΕΚ στο «Μ. Μερκούρη» το βράδυ της Τετάρτης (06/06).

Οι διαιτητές αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Στο 49:35 υπήρξε μικρή διακοπή του αγώνα διότι οπαδοί του Ολυμπιακού αποκάλεσαν τον διαιτητή με το αντιαθλητικό σύνθημα “Βούλγαρε”. Μετά από συστάσεις που έγιναν το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Στο 59:33 αποβλήθηκαν με κόκκινη και μπλε κάρτα ο αθλητής της ΑΕΚ Βαμβακάς Χαράλαμπος και ο αθλητής του Ολυμπιακού Κρητικός Νικόλαος διότι συνεπλάκησαν μεταξύ τους και γρονθοκόπησε ο ένας τον άλλον. Τα δελτία των αθλητών κρατήθηκαν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καίει» το φύλλο αγώνα Ολυμπιακό και παίκτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.