ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Λοΐζος

Ο 28χρονος διεθνής τερματοφύλακας θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά»
Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Λοΐζος

Μία σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανακοινώνοντας την απόκτηση του Νίκου Λοΐζου.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος μάλιστα είναι βασικός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είναι παλιός γνώριμος στο «Δικέφαλο του Βορρά», αφού φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016-17 όταν και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Πέρυσι έφυγε και αγωνίστηκε στο Λουξεμβούργο, όπου στέφθηκε πρωταθλητής.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ και νιώθω πολύ τυχερός που κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδος τότε… Φέτος, οι στόχοι της ομάδας δεν είναι παρά κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα, το φετινό πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, λόγω του ότι υπάρχουν εξίσου δυνατοί αντίπαλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη νέα αγωνιστική σεζόν!».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Λοΐζος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.