FORMULA 1

Ανανέωσε με Mercedes ο Χάμιλτον

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο μέχρι το 2020 και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν μέχρι τα 45 εκατ. ευρώ!
Ανανέωσε με Mercedes ο Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τη Mercedes, το οποίο θα τον κρατήσει στη γερμανική ομάδα μέχρι το 2020 με ετήσιες απολαβές που μπορούν να φτάσουν τα 45 εκατ. ευρώ!

Ήταν θέμα χρόνου να επικυρωθεί κι επίσημα, η προφορική και αρχική συμφωνία που υπήρχε μεταξύ του Βρετανού παγκόσμιου πρωταθλητή και της γερμανικής ομάδας και επιλέχθηκε να ανακοινωθεί παραμονές του Γερμανικού GP.

Οι δύο πλευρές ήταν απόλυτα ευχαριστημένες από τη συνεργασία που έχει ξεκινήσει από το 2013, έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα οδηγών (2014, 2015, 2017) και τέσσερα κατασκευαστών (2014, 2015, 2016, 2017).

Οι πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Χάμιλτον είναι διετές, με εγγυημένες ετήσιες απολαβές 34 εκατ. ευρώ, οι οποίες μπορούν με τα διάφορα μπόνους που έχουν συνυπολογιστεί να φτάσουν μέχρι τα 45 εκατ. ευρώ!

Ο 33χρονος πιλότος ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του: «Είναι πολύ καλό που έληξε αυτό το θέμα κι επίσημα, ώστε να συνεχίσουμε την… καθημερινότητά μας.

Είμαι μέλος της αγωνιστικής οικογένειας της Mercedes, εδώ και 20 χρόνια και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος απ’ ότι είμαι τώρα στην ομάδα μου!

Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος τόσο εντός όσο κι εκτός πίστας και ανυπομονώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη Mercedes για να κερδίσω κι άλλους τίτλους. Είμαι βέβαιος ότι έχω κάνω τη σωστή επιλογή να παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια».

Βολφ: «Ο Λιούις από τους καλύτερους όλων των εποχών»

Από την πλευρά του ο, διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Τότο Βολφ πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι υπήρχε μεγάλη φημολογία, γύρω από όλη τη διαδικασία, οπότε είναι καλό ότι έπεσαν οι υπογραφές και το λήξαμε το θέμα.

Είναι λίγα αυτά που μπορείς να πει για τον Λιούις, που να μην έχουν ήδη ειπωθεί. Είναι ένας από τους καλύτερους πιλότους όλων των εποχών και οι επιδόσεις του μέσα στην πίστα, μιλούν από μόνες τους.

Η Mercedes έχει γίνει το… σπίτι του Λιούις στη Formula 1 και είμαι σίγουρος ότι το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο».

“Τιτάνας” Χάμιλτον, νικητής ο Φέτελ στο Βρετανικό GP!

Νικητής Φερστάπεν στην Αυστρία, εκτός οι Mercedes!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανανέωσε με Mercedes ο Χάμιλτον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.