FORMULA 1

Ο Αλόνσο «απογειώθηκε» στο βελγικό Γκραν Πρι! (vid)

Σε ένα τρομακτικό ατύχημα που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ο Ισπανός πιλότος πέρασε πάνω από το μονοθέσιο του Λεκλέρκ!
Ο Αλόνσο «απογειώθηκε» στο βελγικό Γκραν Πρι! (vid)

Απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε στο βελγικό Γκραν Πρι, καθώς ο Φερνάντο Αλόνσο απογειώθηκε κυριολεκτικά στην εκκίνηση και κατέληξε εκτός αγώνα!

Η αρχή έγινε με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ της Renault, ο οποίος έχασε τα φρένα στην εκκίνηση του Γκραν Πρι του Βελγίου και κατέληξε με 300 χλμ/ώρα στο πίσω μέρος του Φερνάντο Αλόνσο.

Κατ’ επέκταση η McLaren του Ισπανού χτύπησε αρχικά τη Sauber του Σαρλς Λεκλέρκ, στη συνέχεια απογειώθηκε» και πέρασε πάνω από το μονοθέσιο του Μονεγάσκου.

Μάλιστα εδώ φάνηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η χρησιμότητα ου HALO, καθώς σε περίπτωση που δεν υπήρχε, ο Λεκλέρκ θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά!

Δείτε το βίντεο:

«Ο Σουμάχερ δακρύζει βλέποντας την φύση»

Ο Σάινθ στη McLaren στη θέση του Αλόνσο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αλόνσο «απογειώθηκε» στο βελγικό Γκραν Πρι! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.