FORMULA 1

Η Formula 1 πηγαίνει στο Βιετνάμ το 2020!

Η Κυβέρνηση της χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας ανακοίνωση ότι ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Formula 1 για να διοργανώσει Γκραν Πρι στην πρωτεύουσα, στο Ανόι!
Η Formula 1 πηγαίνει στο Βιετνάμ το 2020!

Είναι γνωστή η πρόθεση της διοίκησης της Formula 1 να διευρύνει τους ορίζοντες και να ανοίξει νέες αγορές. Γι’ αυτό λοιπόν και από το 2020 θα διεξάγεται Γκραν Πρι και στο Βιετνάμ!

Οι Αμερικανοί που διοικούν τη Formula 1 έκριναν ότι η αγορά της ανατολής Ασίας έχει ακόμη πολλά να προσφέρει και μετά την κατάργηση του Γκραν Πρι της Μαλαισίας ήρθαν σε συμφωνία με την Κυβέρνηση του Βιετνάμ για κατασκευή πίστας στο Ανόι.

Όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν –το πρότζεκτ έχει εκπονηθεί και δουλεύεται εδώ και δύο χρόνια- και πλέον η Κυβέρνηση πήρε το πράσινο φως, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι αξιωματούχοι της άλλωστε, ώστε να διοργανώσουν το πρώτο Γκραν Πρι τον Απρίλιο του 2020!

Πρέπει να τονίσουμε ότι ουσιαστικά πρόκειται για ένα Γκραν Πρι που θα διεξάγεται σε δρόμους της πόλης, αλλά σε κάποια σημεία θα χρειαστεί να κατασκευαστούν οι υποδομές. Ουσιαστικά θα είναι κάτι αντίστοιχο με τη Σιγκαπούρη, αν και δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα είναι σε νυχτερινή ώρα ή σε μεσημεριανή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα εικόνας από την πίστα, αλλά η μακέτα της και η χάραξη στους δρόμους της πόλης του Ανόι θα αποκαλυφθούν την ερχόμενη εβδομάδα, σε γκαλά που θα έχει διοργανωθεί για τα επίσημα… αποκαλυπτήρια!

Νικητής και τροπαιούχος για πέμπτη φορά ο Χάμιλτον!

Πήρε εξιτήριο έπειτα από δυόμισι μήνες ο Λάουντα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Formula 1 πηγαίνει στο Βιετνάμ το 2020!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.