FORMULA 1

Formula 3 : Σοκαριστικό ατύχημα 17χρονης (vid)

Ένα ιδιαίτερα τρομακτικό ατύχημα συνέβη σε αγώνα για τη Formula 3 στο Μακάου, καθώς το μονοθέσιο της Σοφία Φλορς εκτοξεύτηκε πάνω από θεωρείο με φωτορεπόρτερ! Η 17χρονη Γερμανίδα πιλότος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου της εταιρείας Van Amersfoort, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της μετά το ατύχημα και να διακομίζεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις,...
Formula 3 : Σοκαριστικό ατύχημα 17χρονης (vid)

Ένα ιδιαίτερα τρομακτικό ατύχημα συνέβη σε αγώνα για τη Formula 3 στο Μακάου, καθώς το μονοθέσιο της Σοφία Φλορς εκτοξεύτηκε πάνω από θεωρείο με φωτορεπόρτερ!

Η 17χρονη Γερμανίδα πιλότος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου της εταιρείας Van Amersfoort, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της μετά το ατύχημα και να διακομίζεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ παράλληλα τρεις φωτογράφοι κι ένας camera-man φαίνεται να τραυματίστηκαν σοβαρά.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=VuzN3MBsqHs

 

Ιορδανία-Ινδία: Φοβερό γκολ από τον τερματοφύλακα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Formula 3 : Σοκαριστικό ατύχημα 17χρονης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.