FORMULA 1

Μπαρικέλο: «Θυμάμαι πως ο πόνος ήταν ανυπόφορος, ήμουν πολύ τυχερός» (pic)

Για το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε, μίλησε ο πρώην πιλότος της Formula 1
Μπαρικέλο: «Θυμάμαι πως ο πόνος ήταν ανυπόφορος, ήμουν πολύ τυχερός» (pic)

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Ρούμπεν Μπαρικέλο, που αναφέρθηκε στην μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και βγήκε νικητής.

Ο πρώην πιλότος πλέον οδηγεί ξανά σε ράλι στην χώρα του, παραχώρησε συνέντευξη για την κατάσταση που πέρασε, τονίζοντας πως θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό που κατάφερε να επιβιώσει και να αναρρώσει τελείως.

«Ένα πρωί έκανα μπάνιο, όταν ξαφνικά ένιωσα έναν οξύ πόνο στο κεφάλι, αισθάνθηκα σαν να γίνεται έκρηξη, οπότε έπρεπε να πέσω κάτω στο πάτωμα. Μου πήρε μερικά λεπτά πριν ειδοποιήσω τη γυναίκα μου να ζητήσει βοήθεια. Θυμάμαι πως ο πόνος ήταν ανυπόφορος και συνειδητοποίησα αμέσως ότι είχα σοβαρό πρόβλημα», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου για το πώς ανακάλυψε την ασθένεια του.

Στην συνέχεια είπε: «Στράφηκα σε έναν φίλο μου γιατρό, ο οποίος κατάλαβε τη βαρύτητα της κατάστασης.

Ήμουν τυχερός. Με εγχείρησαν λίγο αργότερα και μόλις πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο, οι γιατροί μου είπαν πως μόλις το 14% των ασθενών που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους ασθένεια, μπορούν να αναρρώσουν πλήρως. Ύστερα από την ανακούφιση πως είχα γλιτώσει, φοβήθηκα μήπως δεν είχα την ικανότητα να τρέξω ξανά (με το μονοθέσιο), όμως ευτυχώς δεν έγινε αυτό».

Μάλιστα ο πρώην οδηγός των Jordan, Stewart, Ferrari, Honda, Brawn και Williams, δεν δίστασε να δείξει το σημάδι που του άφησε ο καρκίνος στο λαιμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρικέλο: «Θυμάμαι πως ο πόνος ήταν ανυπόφορος, ήμουν πολύ τυχερός» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.