MOTOGP

Ρόσι: «Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση»

Ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δηλώνει σε εξαιρετική κατάσταση
Ρόσι: «Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Βαλεντίνο Ρόσι, που για ακόμα μία φορά τόνισε πως αυτή είναι μία από τις καλύτερες εποχές που έχει ζήσει στο MotoGP.

Ο «γιατρός» που θεωρείται ο κορυφαίος αναβάτης όλων των εποχών, μπορεί να βαδίζει στα 40, ωστόσο αυτό δεν τον πτοεί και συνεχίζει να είναι από τους πρωταγωνιστές της κορυφαίας κατηγορίας μηχανοκίνητου δύο τροχών.

Μάλιστα ο Ρόσι, αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας προπονηθεί πολύ σκληρά και πως αργεί ακόμα η μέρα που θα πάρει την απόφαση για το αν θα σταματήσει ή θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρωτάθλημα μέχρι τώρα

«Είναι σίγουρα από τις καλύτερες εποχές για το MotoGP. Έχεις τρελούς αγώνες. Αν ήμουν στο σπίτι δεν θα έφευγα μπροστά από την τηλεόραση. Άρα θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, αλλά μερικές φορές αρκετά δύσκολο.

Έχουμε μία περίεργη σεζόν, επειδή θεωρώ ότι είμαστε αρκετά πίσω από την Honda και την Ducati, ωστόσο έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, αν δεν βελτιωθούμε όμως θα είναι πολύ απογοητευτικό».

Για την ηλικία του

«Ειλικρινά είναι κάτι που δεν σκέφτομαι. Νιώθω πολύ καλά και είμαι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι κρίμα  να μην είμαστε καλά από τεχνική πλευρά, γιατί εγώ νιώθω αρκετά δυνατός».

Για το πότε θα σταματήσει

«Σε δύο χρόνια θα αποφασίσω αν θα σταματήσω ή αν θα συνεχίσω, επειδή αυτή την στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω. Το θέμα είναι ότι γερνάω και κάποια στιγμή θα πρέπει να αποχωρήσω από τους αγώνες. Σίγουρα θα είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρόσι: «Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.