MOTOGP

Πρωτιά Μάρκεθ στις Ηνωμένες Πολιτείες

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις ή ανατροπές ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Γκραν Πρι των Ηνωμένων Πολιτειών για το MotoGP, με τον Μαρκ Μάρκεθ να στέφεται πρωταθλητής, επικρατώντας με ικανή διαφορά έναντι του Μάβερικ Βινιάλες και των Αντρέα Ιαννόνε και Βαλεντίνο Ρόσι, που ακολούθησαν. Νωρίς στον αγώνα, ο Ιαννόνε άρπαξε την ευκαιρία να προηγηθεί, χωρίς ωστόσο να αποδεικνύεται...
Πρωτιά Μάρκεθ στις Ηνωμένες Πολιτείες

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις ή ανατροπές ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Γκραν Πρι των Ηνωμένων Πολιτειών για το MotoGP, με τον Μαρκ Μάρκεθ να στέφεται πρωταθλητής, επικρατώντας με ικανή διαφορά έναντι του Μάβερικ Βινιάλες και των Αντρέα Ιαννόνε και Βαλεντίνο Ρόσι, που ακολούθησαν.

Νωρίς στον αγώνα, ο Ιαννόνε άρπαξε την ευκαιρία να προηγηθεί, χωρίς ωστόσο να αποδεικνύεται ικανός να διατηρήσει το προβάδισμα, ενώ ο προηγούμενος πρωταθλητής Καλ Κράτσλοου για την LCR Honda βρέθηκε σε χαμηλές πτήσεις μέχρι τη στιγμή που μια πτώση τον έστειλε… οπισθοφυλακή.

Για την Ντουκάτι, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο συνέχισε την πορεία του, μόλις καταφέρνοντας να αναρριχηθεί στην πέμπτη θέση μπροστά από τον Γιοχάν Ζαρκό, αλλά ταυτόχρονα ανακτώντας την πρωτιά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος – έστω κι αν αυτή είναι ιδιαίτερα εύθραυστη, καθώς πέντε αναβάτες βρίσκονται σε απόσταση οκτώ βαθμών ο ένας από τον άλλον, και η εξέλιξη του πρωταθλήματος είναι αρκετά ρευστή.

Η κατάταξη του Γκραν Πρι στην Πίστα της Αμερικής, για τις πρώτες θέσεις:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρωτιά Μάρκεθ στις Ηνωμένες Πολιτείες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ντάσκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.