MOTOGP

Αποσύρεται ο Ντάνι Πεδρόσα

Ο αναβάτης της Honda θα αποχωρήσει στο τέλος του 2018!
Αποσύρεται ο Ντάνι Πεδρόσα

Το 2018 θα είναι η τελευταία χρονιά του Ντάνι Πεδρόσα στο MotoGP, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου πριν από το γερμανικό Grand Prix.

Ο Ισπανός αναβάτης της Honda έκρινε ότι ήρθε το πλήρωμα μετά την απόφαση της ιαπωνικής ομάδας να κλείσει του χρόνου με τον Χόρχε Λορένθο για να πλαισιώσει τον Μαρκ Μάρκεθ και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μια απόφαση που τη σκεφτόμουν αρκετό καιρό. Είναι πολύ, πάρα πολύ δύσκολη απόφαση, μιας και είναι το άθλημα που λατρεύω.

Όμως αν και είχα επιλογές για να συνεχίσω, ένοιωθα ότι δεν ζούσα τα grand prix με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως στο παρελθόν. Πλέον, έχω άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου».

Ο Πεδρόσα είναι στην Honda από το 2001 και μπορεί να μην έχει καταφέρει να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής, ωστόσο παραμένει πάντα σε υψηλό επίπεδο κερδίζοντας τουλάχιστον ένα αγώνα κάθε χρόνο. Εκτός από φέτος, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει γευτεί τη χαρά τη νίκης.

Να θυμίσουμε ότι κέρδισε ένα πρωτάθλημα στα 125 κυβικά και 2 στα 250 και βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία από το 2006!

Επικράτηση Μάρκεθ στο Ολλανδικό Γκραν Πρι

Νικητής ο Λορένθο και η Ducati στο επεισοδιακό Καταλανικό GP

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποσύρεται ο Ντάνι Πεδρόσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.