ΠΟΛΟ

Πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Ελλάδα

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε πριν από λίγο η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών, καθώς επικράτησε του Μαυροβουνίου με σκορ 8-6.
Πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Ελλάδα

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε πριν από λίγο η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών, καθώς επικράτησε του Μαυροβουνίου με σκορ 8-6.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέραν της πέμπτης θέσης που κατέλαβε στη διοργάνωση, πήρε μαζί και το εισιτήριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει το 2019, ολοκληρώνοντας έτσι επιτυχημένα τις υποχρεώσεις του για το 33ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Σε μία αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση για τις θέσεις 5-6 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου πήρε τη νίκη χάρη στην καλή αμυντική του λειτουργία. Οι Μαυροβούνιοι πήραν το προβάδισμα στην αρχή της αναμέτρησης, αλλά με το γκολ του Δημήτρη Σκουμπάκη 0:34’ πριν από το τέλος του πρώτου οκταλέπτου η Εθνική βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Από εκείνο το σημείο και μετά το Μαυροβούνιο δεν κατάφερε να προηγηθεί ξανά και το γκολ του Χριστόδουλου Κολόμβου 1:28’ πριν από το τέλος, που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, έδωσε τη χαριστική βολή στους Μαυροβούνιους.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΕΛΛΑΔΑ 6-8

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 1-1, 1-2

Μαυροβούνιο (Βλαντιμίρ Γκοίκοβιτς): Λάζοβιτς, Μπργκούλιαν, Ντράσκοβιτς, Πέτκοβιτς 1, Ράντοβιτς Ντ. 1, Ράντοβιτς Α., Γιάνοβιτς, Ντούρντιτς, Ιβόβιτς 3, Μίσιτς, Τσούκοβιτς, Σπάιτς 1, Σκεπάνοβιτς.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γεννηδουνιάς, Σκουμπάκης 2, Νικολαΐδης, Φουντούλης, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος 2, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.