ΠΟΛΟ

Στη Βουλιαγμένη ο Αντόνιο Μπούχα

Το Κροάτη Αντόνιο Μπούχα απέκτησε η Βουλιαγμένη. Ο 23χρονος περιφερειακός διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες έχει συμμετοχές και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανδρών της Κροατίας.
Στη Βουλιαγμένη ο Αντόνιο Μπούχα

Τον Κροάτη Αντόνιο Μπούχα απέκτησε η Βουλιαγμένη. Ο 23χρονος περιφερειακός είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες και έχει συμμετοχές και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανδρών της Κροατίας.

Αγωνιζόταν στη Μόρναρ Σπλιτ, ενώ παλαιότερα έχει παίξει και στη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή την εξέλιξη στην καριέρα μου. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με τεράστια παράδοση στον χώρο της υδατοσφαίρισης. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας» δήλωσε ο Μπούχα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Υπενθυμίζεται ότι η Βουλιαγμένη έχει αποκτήσει και τον επίσης Κροάτη Άντρια Μπάσιτς, κλείνοντας το δίδυμο των ξένων του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εχασε τη ζωή του σε τροχαίο 21χρονος πολίστας

Παίζονται οι προκρίσεις στο Ααρχους

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη Βουλιαγμένη ο Αντόνιο Μπούχα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.