ΠΟΛΟ

Ολοταχώς για πρωτιά η Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο πόλο

Νίκησε τη Ρωσία 13-10 και στον αγώνα με την Κίνα «σφραγίζει» την απευθείας πρόκριση στην 8άδα
Ολοταχώς για πρωτιά η Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο πόλο

«Αγκαλιά» με την πρωτιά στον Β’  Όμιλο και την απευθείας πρόκριση στην οκτάδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εφήβων, που φιλοξενείται στο Σομπατέλι της Ουγγαρίας, βρίσκεται η εθνική ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε και στον καθοριστικό αγώνα τη Ρωσία με 13-10, πέτυχε την 3η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδι και κόντρα στην ανίσχυρη Κίνα, την Τετάρτη (15/8, 13:10 ώρα Ελλάδας), αναμένεται  να οριστικοποιήσει την πρωτιά στον όμιλο και την απευθείας πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Σε ένα ματς που έγινε υπό βροχή οι ομάδες έδειχναν ισοδύναμες στο πρώτο ημίχρονο (5-5). Από το τρίτο οκτάλεπτο η εθνική ομάδα υπερτέρησε σε όλους τους τομείς, βρήκε λύσεις σε κρίσιμα σημεία στον παραπάνω και δημιούργησε μια διαφορά που διατήρησε μέχρι το φινάλε.

ΕΛΛΑΔΑ – ΡΩΣΙΑ 13-10

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 5-1, 3-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πιοβάν, Αλαμάνος, Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Καλογερόπουλος 3, Κουρούβανης, Κεχαλάρης, Μπραΐμης 1, Γραμματικός, Χαλυβόπουλος Ιπ., Πάτερος 1, Παπανικολάου 1, Δήμου 5, Μανθογιάννης.

Το 2019 ανοίγει θέσεις για το Τόκιο στις εθνικές ομάδες πόλο

Υποδοχή… πρωταθλητριών (pics)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολοταχώς για πρωτιά η Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο πόλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.