ΠΟΛΟ

Με την Σερβία για την πρόκριση στον τελικό!

Η εθνική ομάδα των εφήβων αντιμετωπίζει τους Σέρβους στα ημιτελικά του παγκοσμίου
Με την Σερβία για την πρόκριση στον τελικό!

Η εντυπωσιακή πορεία της εθνικής ομάδας πόλο των εφήβων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, την έφερε στα ημιτελικά όπου σήμερα (18/8) αντιμετωπίζει την Σερβία (21:00).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει κάνει το απόλυτο στην διοργάνωση που φιλοξενείται στο Σομπαθέλι της Ουγγαρίας, έχοντας πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και σήμερα θα παίξει κόντρα στην ισχυρή Σερβία για να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσει εκεί τον τίτλο.

Αν κερδίσει θα εξασφαλίσει παράλληλα και το πρώτο της μετάλλιο στην διοργάνωση, καθώς στις προηγούμενες τρεις δεν τα είχε καταφέρει (οι γυναίκες πήραν το χρυσό στην παρθενική διοργάνωση στο Περθ το 2012).

Ελλάδα και Σερβία έπαιξαν μαζί στο προηγούμενο παγκόσμιο, για τις θέσεις 5-6, με την Σερβία να κερδίζει 22-19 σε ένα εντυπωσιακό σκορ. Αυτή ήταν και η καλύτερη θέση της ομάδας μας που έχει ήδη κάνει την υπέρβαση και πάει να σιγουρέψει το μετάλλιο.

Στον άλλο ημιτελικό που θα γίνει νωρίτερα στις 19:30, η διοργανώτρια Ουγγαρία φιλοξενεί την Ισπανία.

Επόμενο εμπόδιο η Νορβηγία για την εθνική γυναικών

Κόντρα στην Σουηδία η εθνική βόλεϊ ανδρών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με την Σερβία για την πρόκριση στον τελικό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.