ΠΟΛΟ

Στον τελικό η Εθνική εφήβων πόλο

Η εθνική ομάδα των εφήβων στο πόλο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου (18/8) και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ουγγαρία.
Στον τελικό η Εθνική εφήβων πόλο

Η εθνική ομάδα των εφήβων στο πόλο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου (18/8) και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Τα παιδιά του Δημήτρη Κραβαρίτη βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο καθώς μέχρι και τα μισά της τρίτης περιόδου ήταν σταθερά πίσω στο σκορ με δύο τέρματα. Τα αρκετά λάθη στην επίθεση στο πρώτο μισό του αγώνα, τους έφεραν πίσω στο σκορ απέναντι στους αποτελεσματικούς Σέρβους, όμως από τα μισά της τρίτης περιόδου άρχισε η αντεπίθεση.

Για πρώτη φορά οι διεθνείς ισοφάρισαν σε 7-7 (έχαναν 7-5 νωρίτερα) με τον Καλογερόπουλο (03:00) και στην λήξη της περιόδου πέρασαν και μπροστά στο σκορ με τον Μπραΐμη. Σε επίθεση με παίκτη παραπάνω στην τέταρτη περίοδο έκαναν το 9-7 με τον Χαλυβόπουλο, κάνοντας ουσιαστικά ένα σερί 4-0 από το 5-7 που ήταν το σκορ, στα 05:00 της τρίτης περιόδου. Οι Σέρβοι μείωσαν με τον Μίτροβιτς, αλλά στα τελευταία τέσσερα λεπτά, η ελληνική άμυνα ήταν εξαιρετική.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μαζί με την Ισπανία έχουν το απόλυτο έξι στα έξι στη διοργάνωση και θα τεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή (19/8) στις 17:45, καθώς οι Ισπανοί επικράτησαν της οικοδέσποινας Ουγγαρίας με 13-12

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 4-2, 1-1

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Πιοβάν, Αλαμάνος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καλογερόπουλος 2, Κουρούβανης, Κεχαλάρης, Μπραΐμης 1, Γραμματικός, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Πάτερος, Παπανικολάου 2, Δήμου 2, Μανθογιάννης.

ΣΕΡΒΙΑ: Μπούλαϊτς, Μπάρνκοβιτς, Στανόγεβιτς 1, Γκάνιτς, Ίλιτς, Μίτροβιτς Π. 2, Μίτροβιτς Αρ. 1, Μπάνοβιτς, Σουλτς 2, Μάριτς, Ράντοβιτς 2, Μίσοβιτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στον τελικό η Εθνική εφήβων πόλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Βανδαράκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.