ΠΟΛΟ

Και επίσημα ο Σκουμπάκης στον Ολυμπιακό!

Το Sportime από τον Ιούνιο είχε ενημερώσει στην έντυπη έκδοσή του ότι ο Δημήτρης Σκουμπάκης είχε κλείσει στον Ολυμπιακό.
Και επίσημα ο Σκουμπάκης στον Ολυμπιακό!

Το Sportime από τον Ιούνιο είχε ενημερώσει στην έντυπη έκδοσή του ότι ο Δημήτρης Σκουμπάκης είχε κλείσει στον Ολυμπιακό. Η ομάδα πόλο των «ερυθρόλευκων» ενημέρωσε και επίσημα για την απόκτηση του παίκτη. 

Η ανακοίνωση

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σκουμπάκη. Ο Δημήτρης Σκουμπάκης είναι 20 ετών (18/12/1998), αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού και είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες.

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο και για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα μου. Εύχομαι να ενταχθώ στην ομάδα και να προσφέρω και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Οι στόχοι της ομάδας συμβαδίζουν με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες και θέλω να βοηθήσω να διατηρήσουμε τα κεκτημένα από την περσινή εντυπωσιακή σεζόν».

 

Πήρε Άρια Σολεϊμάνιπακ ο ΠΑΟΚ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και επίσημα ο Σκουμπάκης στον Ολυμπιακό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.