ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη: Οι πιθανοί της αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League

Δύσκολοι είναι οι τέσσερις πιθανοί αντίπαλοι της Βουλιαγμένης, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Από αυτή τη φάση θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα κλείσουν τις δυο οκτάδες των Ομίλων της διοργάνωσης, στους οποίους βρίσκεται ήδη ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός. 
Βουλιαγμένη: Οι πιθανοί της αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League

Δύσκολοι είναι οι τρεις πιθανοί αντίπαλοι της Βουλιαγμένης, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Από αυτή τη φάση θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα κλείσουν τις δυο οκτάδες των Ομίλων της διοργάνωσης, στους οποίους βρίσκεται ήδη ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός. 

Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου οι «μπέμπηδες» θα κληρωθούν με μία εκ των Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Μπρέσια (Ιταλία) και Βερόνα (Ιταλία).

Ο νικητής του ζευγαριού -που θα προκύψει- θα συνεχίσει στους ομίλους του Champions League και ο ηττημένος στο Euro Cup. Η λογική λέει ότι αν η Βουλιαγμένη είχε περιθώριο να διαλέξει την αντίπαλό της, θα προτιμούσε του Βερόνα, που πέρυσι τερμάτισε τρίτη στο ιταλικό πρωτάθλημα κι όχι την έμπειρη Μπρέσια.

Σίγουρα, θέλει να αποφύγει την κάτοχο του Euro Cup τα δύο τελευταία χρόνια και πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Φερεντσβάρος.

Σπάρταθλον 2018: Τα γουρουνόπουλα των δρομέων, ο «Ζορμπάς» και η ξηλωμένη πινακίδα [pics]

Champions League: Προκρίθηκε η Βουλιαγμένη!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βουλιαγμένη: Οι πιθανοί της αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.